Concursul lunii aprilie s-a incheiat

La inceputul lunii aprilie lansam un concurs al carui premiu este de 50 de dolari – in paypal – sau o tema wordpress premium ( alegerea apartinea castigatorului, bineinteles ). S-au inscris 4 bloggeri, pe care ii puteti vedea pe forumul dedicat concursurilor pentru membrii platformei Ebloguri.

Castigator detasat este @Exces de ego cu articolul Romanul fura cu talent , care a avut 48 de comentarii unice – nu am numarat replicile date de autorul blogului si mai multe comentarii ale aceluiasi vizitator au fost socotite ca fiind unul singur. Il asteptam pe castigator sa ne contacteze pe chat si sa ne spuna ce premiu alege . 🙂

Si pentru ca tot vorbim desspre concursuri, asteptam propuneri in legatura cu concursul lunii mai. Care ar fi cel mai bun criteriu de departajare al participantilor? Sa ramana numarul de comentarii? Sau un alt criteriu ? Si daca este un alt criteriu – care ar fi acesta?

Exces de ego – felicitari din partea echipei de pe Ebloguri ! 🙂

Despre autor
  1. @Exces de ego, felicitari! Concursul ar putea merge in continuare la fel. Eu as organiza un concurs in care un blogger sa scrie un articol pe ebloguri. Bloggerul cu cele mai multe comentarii ar castiga premiul.

    • Au participat foarte putini bloggeri cu propriile lor articole. Cati crezi ca ar scrie pe Ebloguri?

  2. Mulţumesc! Apreciez onestitatea organizatorilor şi poate, cine ştie, ne vom revedea şi la alte concursuri de acest gen. Bineînţeles, doar în cazul în care nu vor interveni schimbări dramatice şi se vor aprecia advertorialele. O zi bună în continuare şi mult succes în tot ce vă propuneţi pe viitor.

  3. @Exces de ego Felicitari pentru articol .

  4. in curand, va fi coada pentru un astfel de premiu! (ma refer la posibilitatea de a scrie pe eBloguri un articol) 🙂
    felicitari, @Exces de ego!

Lasă un răspuns