Rezistența în timp a unei mobile poate fi pusă la încercare în diverse contexte. Categoric, riscul este mai crescut în camere precum bucătăria și baia, unde temperatura ambiantă și nivelul de umiditate variază și pot influența materialul. Însă dacă acesta este din calitate și prelucrat corespunzător, nu mai trebuie să vă faceți griji!

Kera mobilă constanța vine în ajutorul dvs. cu ofertele de blaturi din granit. Ideale în special pentru baie și bucătărie, acestea sunt produse la Constanța de peste 10 ani și integrate în mobilierul dorit de client, astfel încât rezultatul finale să combine utilul cu plăcutul. Vă invităm să descoperiți avantajele blaturilor noastre.

 

Blaturi din granit pentru baie

Granitul este o recomandare populară pentru suprafețele superioare ale mobilierului din baie. Fiind un material rezistent, din rocă dură și aproape complet impermeabilă, se comportă perfect în mediile cu umiditate ridicată. În plus, nu este afectat nici de contactul direct cu apa, iar aceasta nu lasă urme vizibile pe suprafața blatului.

Fiind vorba de o cameră mică, blatul din granit poate conferi băii dvs. o notă de eleganță sau, mai simplu, poate fi pata de culoare. Însă cel mai important este că veți avea o varietate de culori din care să alegeți, astfel încât blatul să se integreze perfect cu mobilierul dvs. sau, din contră, să iasă în evidență într-un mod plăcut, estetic.

Blaturi din granit pentru bucătărie

Cu siguranță, blatul din granit este indispensabil în bucătărie, în special pentru orice persoană pasionată de gătit. Pe lângă rezistența clasică, acest blat se mândrește și cu o rezistență excelentă la temperaturi ridicate. Astfel, puteți pune fără griji vase fierbinți, tocmai luate de pe foc, direct pe blat fără să vă faceți griji că materialul va fi afectat în vreun fel.

Reprezintă și un spațiu foarte bun pentru pregătirea și organizarea ingredientelor. Este rezistent la zgârieturile accidentale de cuțit sau la orice alte mici „accidente”. În plus, orice pete se curăță foarte ușor, iar suprafața lucioasă nu este totuși alunecoasă. Este un element atât practic, cât și estetic pentru mobila dvs. din bucătărie.

Versatilitatea blaturilor din granit în alte camere

Chiar dacă este un element extrem de potrivit în băi și bucătării, blatul din granit poate fi folosit și în alte încăperi, ca element decorativ sau util. Un exemplu este dacă aveți un bar ce desparte zona de living de bucătăria deschisă. Pe lângă caracteristicile practice menționate mai sus, care se aplică fără probleme și în acest caz, barul cu blat din granit va conferi camerei un element extra sofisticat, modern.

De asemenea, puteți crește rezistența mobilierului dvs. prin încadrarea marginii acestora în bucăți din blat de granit. Ales și lucrat cu grijă, poate merge perfect cu o mobilă din lemn solid. În plus, mai ia din asprimea colțuroasă a mobilierului și ajută la o întreținere mai ușoară.

Blatul din granit poate fi folosit și pentru a crea mese de diferite dimensiuni, atâta vreme cât picioarele de suport sunt solide și suportă greutatea acestuia. Este un material perfect pentru zona de lucru, permițându-vă să meșteriți cât doriți. Poate fi o alegere elegantă și pentru masa de machiaj sau chiar pentru un birou clasic.

 

Fără îndoială, blatul din granit este un material versatil, elegant și extrem de practic. Însă trebuie să țineți cont că, după cum am menționat mai devreme, este un material solid, dar greu. Pentru a vă bucura un timp îndelungat de acesta, trebuie să asigurați un suport pe măsură – ideal din lemn masiv sau metal. Tot din acest motiv, și prelucrarea acestuia poate fi mai dificilă, motiv pentru care se recomandă să lăsați meșterii cu experiență să lucreze cu acest tip de blat.

Însă chiar și așa, rezultatul va fi cu siguranță pe placul dvs. – posibil chiar să vă și depășească așteptările! Astfel, vă invităm să ne contactați online sau în showroom-ul nostru de mobilă din Constanța și să descoperiți modelele și nuanțele disponibile. Consultanții noștri vor oferi sfaturi și recomandări unde este nevoie, pentru ca mobilierul dvs. de vis să capete forme concrete. Apelați cu încredere la serviciile Kera Furniture, pentru mobilă de calitate cu blaturi din granit!

Despre autor

Lasă un răspuns