Ai gresit cu ceva? Tuturor ni se mai intampla sa spunem cuvinte nepotrivite, sau sa facem fapte care sa ii faca pe cei dragi sa se supere. Daca vrei sa iti ceri iertare, uneori un simplu “imi pare rau” nu este de ajuns. Insa, daca alegi un buchet de flori potrivit, te poate ajuta sa ajungi mult mai usor la inima persoanei fata de care vrei sa iti ceri iertare. Alege de la o florarie online Bucuresti cele mai potrivite flori prin care sa ii spui ca iti pare rau. ( si pe viitor, trebuie sa ai grija, pentru ca nici macar florile nu te pot ajuta de fiecare data, mai ales cand faci prea des aceasi greseala)

Cum alegi cele mai potrivite flori online prin care sa iti ceri iertare

Atunci cand vrei sa iti ceri iertare pentru ceea ce ai facut, sau pentru vorbe pe care nu trebuia sa le spui, alege sa ii oferi persoanei respective flori, asa o sa iti fie mult mai usor sa primesti iertarea din partea ei. Comanda flori online daca vrei sa iti cresti sansa de a fi iertat. Ii poti trimite florile direct la usa impreuna cu un mesaj. Iata mai jos ce flori poti sa alegi pentru a-i spune ca iti pare rau.

  1. Orhideea alba. Toate femeile iubesc orhideele. Florile exotice si delicate sunt ideale pentru a-ti cere iertare. Orhideea alba semnifica sinceritate, deci este ideala pentru a o oferii atunci cand vrei sa itii ceri scuze.
  2. Laleaua alba. Lalelele sunt ideal de oferit in o multime de ocazii pentru ca acestea transmit mai multe mesaje in functie de culoarea pe care o alegi. Lalelele rosii sunt ideale pentru a-i spune cat de mult o iubesti, iar cele albe sunt cele mai potrivite pentru situatia in care ai gresit si vrei sa iti ceri iertare. Laleaua alba semnifica iertare si pace, deci cu siguranta sunt o alegere ideala pentru a fi oferite atunci cand ai gresit. Lalelele in general, indiferent de culoare reprezinta un nou inceput, deci cu siguranta sunt cele mai potrivite flori pe care le poti alege atunci cand vrei sa ii transmiti ca vrei sa o luati de la inceput. Un buchet elegant cu lalele albe o sa iti creasca cu siguranta sansa de a fi iertat.
  3. Pentru a-ti cere iertare fata de sotia ta, alege un buchet elegant si frumos parfumat de trandafiri si crini. Trandafirii sunt cele mai romantice flori din toate cate exista. Acestia transmit iubire neconditionata, atentie si grija pe care o porti fata de o persoana iubita. Iar crinii simbolizeaza devotare, de aceea un astfel de buchet cu un mix de flori este ideal pentru a-ti cere iertare atunci cand ai gresit.
  4. Garoafe. Daca ai ratat un eveniment important al familiei, ai facut o promisiune si nu te-ai tinut de ea, sau ai spus unele lucuri pentru care o persoana apropiata este suparata, alege pentru ea un buchet vesel de garoafe. Garoafele roz, sau cele albe sunt ideale pentru a te ajuta sa iti ceri iertare. Daca vrei ca sansele tale de a fi iertat sa creasca, alege un aranjament floral, sau un buchet elegant de flori de la Floraria de Vis.

Trimite-i florile direct acasa de la o florarie online

Daca nu esti aproape de ea sa iti ceri iertare, poti alege sa ii trimiti florile direct la adresa. Comanda florile prin care sa iti ceri iertare de la o florarie online si alege sa le trimiti direct la ea la usa. Alege si un mesaj dragut pe care sa il treci pe felicitarea personalizata, prin care sa ii spui ceea ce simti si cat de rau iti pare pentru ceea ce ai spus, sau pentru faptele pe care le-ai facut. Comanda acum buchetul de flori prin care sa iti ceri iertare de la Floraria de Vis si beneficiezi de livrare a florilor in aceasi zi, in fiecare zi a saptamanii. In plus, pentru orice comanda livrata in Bucuresti, costul transportului este complet gratuit, deci tot ce ai de facut este sa comanzi acum florile si sa le trimiti.

Despre autor

Lasă un răspuns