Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte și asta se aplică și în domeniul modei. Cu o ținută bine aleasă în funcție de eveniment și de propria ta siluetă poți fi o apariție interesantă la orice eveniment din viața ta, fie că este unul mai elegant, fie că este vorba de o simplă ieșire cu prietenii.

Iubitoarele de modă se confruntă tot timpul cu apariția noilor trenduri, întrucât de la un sezon la altul, designerii propun alte și alte modele și linii de croi. Ce este însă mult mai important pentru o apariție impecabilă și plină de stil, este să alegi piese vestimentare care ți se potrivesc mai mult decât dacă acestea sunt sau nu în tendințe.

Pentru a-ți crea propriul stil și propria semnătură în ceea ce privește imaginea ta este așadar foarte important să îți cunoști foarte bine corpul, să alegi modele care te avantajează în funcție de înălțime și greutate și să le combini cu gust.

Principiul ”less is more” preluat din arhitectură se aplică cu succes și în domeniul modei: alege ținute pe care să le porți și care să nu te poarte. De regulă, este mult mai bine să alegi piese clasice, ușor de combinat și care să se potrivească mai multor contexte din viața ta socială.

O altă situație cu care se confruntă femeile preocupate de fashion și nu numai este și bugetul. Pentru a avea apariții interesante însă, nu trebuie să cheltuim exorbitant. Important este să fii eficientă și să alegi doar piese care te avantajează cu adevărat și pe care le vei purta, nu doar le vei mai adăuga pe un umeraș din dresingul tău.

O modalitate înțeleaptă de a cumpăra haine este să te îndrepți către segmentul de haine outlet, mai ales pentru ținutele casual sau office.

Magazinele cu haine outlet îți pun la dispoziție o serie de obiecte vestimentare de calitate la prețuri mult mai accesibile decât cele pe care le-ai găsi în malluri. Deși sunt modele mai vechi de unul/două sezoane, hainele outlet pot fi alegerea perfectă pentru a-ți crea ținute potrivite oricărui moment din viața ta.

Și pentru că există o ipoteză falsă, aceea că aceste haine nu sunt noi, trebuie să o demontăm de la început. Hainele outlet sunt modele din colecții mai vechi ale unora din cele mai cunoscute branduri care îți plac deja și pe care le găsești în malluri. Hainele de acest tip au prețuri mult mai scăzute doar pentru că nu mai fac parte din colecțiile nou lansate sau pentru că au mai rămas doar una, două bucăți pe stoc.

Dacă te întrebi unde poți găsi astfel de magazine, ei bine acestea pot fi atât clasice și le găsești prin oraș, ori pot fi online. Astfel ai șansa de a naviga din confortul casei tale printre zeci de modele de haine outlet și cu siguranță vei găsi piese care îți vor atrage atenția, dar și convenabile din punct de vedere preț.

Diamond Oultet pune la dispoziția iubitoarelor de fashion ocazia de a-și crea propriul stil cu un buget redus. Cu o simplă comandă pe online și plata cu cardul, poți avea la tine acasă piese vestimentare unice cu care vei atrage atenția tuturor. Cu o paletă largă, de la blugi și pantaloni, până la cămăși, bluze, tricouri, rochii, fuste, sacouri, jachete, Diamond Outlet este ”stilistul” tău propriu pentru a reuși să creezi ținute pentru birou, potrivite pentru ieșirile cu prietenii sau pentru vacanța ta perfectă de vară.

Despre autor

Lasă un răspuns