Colegii ne sunt ca o a doua familie. Cu ei ne petrecem cel mai mult din timpul activ și tot ei sunt cei care ne ajută în situații dificile. Fie că te-ai împrietenit cu colegii, fie că aveți relații strict profesionale, de zilele voastre de naștere obișnuiți să vă luați cadouri. Probabil anul acesta nu mai ai idei sau le-ai consumat deja pe toate. Iată câteva care te vor scoate din dificultate:

Un ceas

Ceasurile sunt accesoriile care nu se vor demoda niciodată. Ele sunt disponibile în atât de multe stiluri, culori, materiale și te poți încadra într-o multitudine de bugete. Colegul sau colega care vor primi un ceas vor fi încântați de acesta. Nu există noțiunea de prea multe ceasuri, la fel cum nu există cea de prea mulți pantofi. Poți să îi iei un ceas office pe care să îl poarte la prezentările acelea trimestriale sau, de ce nu, unul casual pe care să îl ia în weekend când merge pe munte sau în oraș. Opțiunile sunt nelimitate.

Un cadou personalizat

Dacă colegul sau colega îți este și prieten, poți să îi faci un cadou cu însemnătate, luându-i un cadou de suflet. Vezi pe ghizbi.ro idei de cadouri personalizate și ia în considerare faptul că va ține pe birou cadoul de la tine, cu mesajul pe care i-l transmiți. Fie este unul de încurajare, fie unul de prietenie, va fi cu siguranță un dar cu care vei ieși în evidență și pe care îl va aprecia.

Un rucsac sau o geantă

În funcție de stilul său, dar și de natura jobului, poți să te orientezi către o geantă office sau un rucsac încăpător în care să-și ia toate cele necesare dimineața. Dacă este amator ori amatoare de drumeții, sunt o mulțime de oferte de rucsacuri concepute special pentru munte. Orice ai alege, ia în considerare preferințele și hobby-urile sale.

O bijuterie

Dacă este vorba despre o colegă, poți să te gândești la o bijuterie care i-ar putea plăcea. Nu trebuie să optezi pentru lucruri extravagante, dar nici unele prea simpliste. Poate, din interacțiunile voastre, ai auzit-o vorbind despre un brand anume. Caută cea mai nouă colecție și surprinde-o pe colegă cu un cadou deosebit, o bijuterie atemporală.

Un set de pahare

Pentru că fiecare eveniment merită să fie sărbătorit, poți să iei în considerare să dăruiești colegului ori colegei un set de pahare de cristal, special pentru evenimente festive. Dar alege să faci acest cadou doar dacă știi că apreciază într-adevăr o astfel de idee pentru că pentru necunoscători, darul nu va fi unul de succes. Îl va putea interpreta ca un simplu set de pahare, ceea ce nu este.

 

 

Fiecare dintre colegi are preferințele și hobby-urile sale, de aceea te poți ghida după acestea când cauți un cadou potrivit. Fie că iei cadoul singur sau alături de alți colegi, alege să faci surprize cu însemnătate. Și, la rândul tău, când primești cadouri, fii sincer și spune cât de mult îți place sau cum te va ajuta.

 

Despre autor

Lasă un răspuns