Esti tanar sau tanara si de abia ai plecat de acasa pe drumul aventuros al studentiei? Stai pentru prima data singur si vrei sa te distrezi, cel mai probabil. Viata de student poate fi extrem de frumoasa, mai ales daca reusesti sa imbini utilul cu placutul, adica studiile si distractia. Ai totusi o problema, nu-i asa? Cu toata mancarea adusa de acasa si cu tot ajutorul financiar al parintilor, tot simti ca tragi de bani la final de luna. Nu-ti convine sa te apuci de munca chiar in acest moment, dar alternativa ar fi mult mai trista. Descopera cateva locuri de munca potrivite pe durata studentiei care sa te scoata din belele.

 

Curier de mancare

 

Daca esti un tanar student, cel mai probabil forma fizica nu este o problema si iti place sa te plimbi. Ai si o pasiune pentru a explora orasul? Perfect. Tot ce ai nevoie este o bicicleta, banuim ca pentru masina strangi bani, si oricum aceasta este mult mai versatila. Desigur, un telefon pe care sa descarci aplicatiile necesare va fi de asemenea trebuincios. Exista mai multe avantaje ale acestui job. In primul rand programul flexibil si posibilitatea de a incepe si termina tura la aproape orice ora, in functie de nevoile tale. Acest domeniu este pe un trend ascendent, deci cel mai probabil vei avea un job asigurat pe toata durata studentiei. Daca te apuci serios de treaba ai putea face un profit frumusel. Si da, un corp de invidiat, toata miscarea aia te va ajuta si la tonifierea muschilor.

 

Agent de call center

 

Foarte populara printre studenti, meseria de agent de call center este foarte cautata datorita programului de multe ori flexibil, a posibilitatii de a lucra part time si a salariului bunicel, mai ales daca stii o limba straina exotica. Activitatea in call center nu este una extrem de solicitanta si, daca esti o fire prietenoasa caruia sa ii placa interactiunea, te vei simti foarte bine sa comunici si sa rezolvi problemele oamenilor. Desigur, depinde si de domeniul in care alegi sa activezi. E foarte posibil sa te lovesti si de clienti recalcitranti care sa-ti mai strice ziua din cand in cand, dar te vei obisnui destul de repede si cu acestia. In plus, daca dai dovada de seriozitate si implicare, in call center se poate si avansa destul de repede. Nu spunem ca trebuie sa faci o cariera in acest domeniu in timpul facultatii, dar o pozitie mai buna iti va ajuta foarte mult CV-ul.

 

Model de Videochat

 

 

Putin controversata, dar destul de populara printre tinerele din marile orase, meseria de model de videochat este mult prea blamata si de multe ori doar dintr-o lipsa de informatii. Nu e nimic ilegal si/sau amoral in aceasta meserie. Pana la urma, fiecare are dreptul de a face absolut orice cu timpul sau propriul corp, atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni. Si, cu siguranta, videochatul nu raneste pe nimeni. Din contra, intr-o lumea in care comunicarea s-a mutat preponderent in online, videochatul indeplineste nevoia de relationare pe care multi oameni singuri si inchisi in ei o resimt. Multe tinere sunt speriate de perspectiva nuditatii, dar videochatul include si ramura non adult in care accentul se pune doar pe discutii si nimic erotic. Chiar si pe partea de videochat adult, fetele nu sunt fortate sa faca absolut nimic din ce nu li se pare natural. Castigurile din acest domeniu sunt totusi reale, deci vei fi incantata sa afli ca se fac angajari videochat la Rich Girls Studio.

 

Tie care job ti se pare mai potrivit pe durata studentiei?

Despre autor

Lasă un răspuns