Odată cu începutul sezonului estival, femeile au început să-și reorganizeze garderoba, luând în calcul articolele ideale, care le ajută să creeze ținute fresh. Deși trendurile în modă se schimbă de la an la an, există câteva reguli de care poți ține cont, pentru a obține un outfit fresh în zilele toride de vară.

 

Descoperă care sunt sfaturile de stil pentru fiecare vară, astfel încât să arăți impecabil atât la birou, cât și la o terasă!

 

Renunță la materialele sintetice

Pe timpul verii, temperaturile cresc vizibil, de la o zi la alta. Din acest motiv, este esențial să achiziționezi haine care îți lasă pielea să respire. Poartă tricouri, cămăși sau bluze fabricate din fibre naturale, precum bumbacul, inul sau mătasea. Aceste articole nu doar că arată bine, dar te împiedică să transpiri.

Evită culorile prea închise

Deși nu există reguli scrise, piesele vestimentare deschise la culoare sunt perfecte pentru primăvară și vară, fiind în armonie cu mediul înconjurător. Este indicat să porți culori cât mai deschise sau nuanțe pastelate, care nu atrag la fel de multă căldură precum articolele închise la culoare.

Poartă încălțăminte comodă

Oricât de bine arată o pereche de pantofi stiletto, aceasta nu este cea mai comodă variantă pentru vară, mai ales dacă ieși la o simplă plimbare. Renunță la încălțămintea în care picioarele ți se încălzesc excesiv și optează pentru o pereche de Crocs sau teniși ușori, din pânză, care se potrivesc cu orice.

 

Alte variante potrivite pentru vară sunt sandalele cu sau fără platformă și balerinii în culori deschise. Aceste modele pot fi alese oricând în detrimentul pantofilor cu toc înalt, așa că nu ezita să le porți.

Optează pentru articole vaporoase

Hainele mulate complimentează întotdeauna o siluetă impecabilă, însă în sezonul cald, vei arăta la fel de bine și în haine lejere. Alege articole vestimentare vaporoase, indiferent dacă vorbim despre pantaloni, fuste sau rochii, care te ajută să te simți confortabil și să transpiri mai puțin.

Nu te feri de purtarea pălăriilor

Pentru o ținută stilată, pălăriile te ajută de fiecare dată să ieși din impas. O pălărie cool pentru vară nu este doar un accesoriu care te ajută să te protejezi de razele soarelui, ci are rolul de a-ți transforma complet ținuta, oferindu-i un aer chic.

 

Pălăriile din paie pot fi decorate cu eșarfe din mătase, astfel încât să obții un outfit modern, perfect pentru zilele însorite.

 

Nu în ultimul rând, vara reprezintă sezonul ideal de a pune în scenă articolele cu imprimeu. Nu te feri să incluzi în ținutele tale piese colorate, care conțin dungi, buline, frunze sau flori, elemente care înveselesc chiar și cea mai banală ținută.

 

Vara este anotimpul potrivit pentru a purta accesoriile care îți plac! Ochelarii de soare, eșarfele, gențile maxi colorate, toate îți devin aliați de nădejde atunci când asortezi piesele vestimentare preferate.

 

Ține cont de sfaturile de mai sus și compune cele mai interesante outfituri pentru vară! Hainele deschise la culoare, vaporoase, alături de încălțămintea comodă, îți garantează succesul.

 

 

 

Despre autor

Lasă un răspuns