Ziua în care ne vom aduna cu toții în jurul bradului este din ce în ce mai aproape. Bucuria, entuziasmul și nerăbdarea de pe chipurile persoanelor dragi atunci când desfac cadourile este nemăsurabilă. Sărbătorile Crăciunului sunt despre dăruire, iar noi ne străduim mereu să alegem cadouri din ce în ce mai frumoase și mai potrivite, fiind totodată și pline de semnificație. Să primești cadouri este minunat, să dăruiești este mai complicat pentru că trebuie să iei în considerare multe aspecte. Cadourile ideale sunt cele dăruite din suflet, iar dacă te gândești să cumperi lucruri materiale, ai în vedere și calitatea lor. Pentru idei sugestive, îți recomandăm să vizitezi site-ul Originals.ro.

Idei de cadouri pentru iubit

Bărbații au o mulțime de hobby-uri care te ajută să te inspiri în alegerea cadoului de Crăciun. Iată câteva idei sugestive:

 • Dacă iubitul tău este un mare fan al unei echipe de fotbal, poți alege o minge semnată de autografele fotbaliștilor, un tricou personalizat cu numele său pe echipamentul jucătorului preferat sau 2 bilete la meciul echipei favorite.

 • Dacă este un mare iubitor de tehnologie, îi poți dărui un ceas smart sau o consolă Play Station.

 • Dacă este pasionat de fotografie îi poți cumpăra un aparat foto.

 • Dacă este pasionat de muzică, dăruiește-i o pereche de căști.

 • Dacă nu are timp să meargă prin magazine, îi poți cumpăra o cămașă, un pulover sau inspiră-te de pe site-ul Originals.ro.

 • Băuturile alcoolice sunt de nerefuzat de către orice bărbat. Alege o sticlă de whiskey vechi sau un vin bun.

Idei de cadouri pentru iubită

Femeile sunt impresionate de gesturile frumoase, romantice și care neapărat să aibă o anume semnificație. Înainte de a cumpăra un cadou, gândește-te ce semnificație ar putea avea. Iată câteva idei:

 • Dacă femeia de lângă tine este o iubitoare de make-up îi poți alege o trusă de machiaj și un set de îngrijire corporală. Poți alege o cutie mare cu diferite produse aromate și de calitate.

 • Pentru femei hainele nu sunt niciodată suficiente, iar un articol vestimentar este întotdeauna bine venit. Alege un pulover călduros în nuanțele ei preferate.

 • Parfumul este un accesoriu foarte prețios în viața unei femei. Pentru această opțiune este indicat să mergi la sigur și îți recomandăm să afli din timp ce parfum și-ar dori. Gusturile și mirosurile diferă, iar parfumul trebuie să se potrivească cu personalitatea ei. Poți merge cu ea în mall pentru a observa la ce parfumuri se uită sau îi poți întreba prietenele. Orice variantă ai alege, ea cu siguranță va fi surprinsă de eforturile tale.

 • Dacă îți dorești să o impresionezi cu adevărat, dăruiește-i o vacanță.

Idei de cadouri pentru copii

Copii sunt atrași de jucării și de dulciuri, așadar nu prea ai bătăi de cap în alegerea cadoului potrivit. Iată câteva idei perfecte pentru orice copil:

 • Haine cu tematică de Crăciun. Hainele cu tematică de Crăciun sunt îndrăgite de copii, dar și de părinții bebelușilor. Oferă în dar un set complet ce îl pot transforma pe micuț într-un ren simpatic, om de zăpadă sau prințesa zăpezii. Cu siguranță veți avea fotografii de familie impresionante și memorabile.

 • Cărți cu povești. O carte cu povești poate deveni preferata celui mic la ceas de seară. Alege una cu tematică de Crăciun pentru a întregi atmosfera de sărbătoare.

 • Articole sportive. Acestea sunt mereu îndrăgite de copiii plini de energie. Poți alege o bicicletă, o trotinetă, o minge sau o vestimentație sport.

Indiferent de persoana pentru care alegi să faci cadouri ține cont de hobby-urile acesteia și de stilul ei. Pe site-ul Originals.ro găsești și alte idei care te pot inspira.

Despre autor

Lasă un răspuns