Botezul este un eveniment foarte important din viața fiecărui copil, iar nașii pe care îi alegeți trebuie să fie ca o a doua pereche de părinți pentru cel mic. Nașii mai sunt numiți și părinții spirituali ai copilului, motiv pentru care este esențial să arătați respectul și aprecierea pe care le purtați pentru ei.

Indiferent de motivul pentru care vă gândiți să le oferiți nașilor un cadou, trebuie să luați în calcul mai multe aspecte, printre care și dorințele lor. Îi puteți surprinde cu un lucru pe care știți sigur că și-l doresc, ceea ce vă poate simplifica misiunea.

Cadourile făcute din plăcere sunt întotdeauna binevenite, dar dacă nu aveți nicio idee cu privire la ceea ce și-ar putea dori nașii, am pregătit o listă cu 10 idei de cadouri pe care le puteți oferi.

Haine personalizate

Seturile personalizate sunt din ce în ce mai populare, fie că vorbim despre tricouri cu mesaje speciale pentru întreaga familie a nașilor, fie că vorbim despre despre un set de halate pentru el și pentru ea. Orice opțiune alegeți, puteți fi siguri că se vor bucura.

Bijuterii

Bijuteriile vor fi întotdeauna o alegere potrivită pentru un cadou, iar nașii nu vor face excepție la acest capitol. Puteți opta pentru o brățară de aur ca cele de aici pentru nașă, iar nașul poate primi un ceas vintage sau de colecție, dar și o pereche de butoni.

Electrocasnice

Electrocasnicele sunt binevenite în casa oricui, iar nașii ar putea fi plăcut impresionați dacă le veți oferi un espressor, o mașină de făcut pâine sau un storcător de fructe. Sunt aparate necesare oricui, iar dacă familia nașilor este numeroasă, cu atât mai bine.

Obiecte personalizate

Le puteți face nașilor câte un breloc personalizat, fie cu poza lor de la botez, fie cu un mesaj de recunoștință pentru aceștia. De asemenea, nașul mai poate primi, în cazul în care este fumător, o brichetă personalizată, în timp ce nașa s-ar putea bucura de un pandantiv care se deschide și care are în interior o poză cu finul ei.

Suport de pahare

Suporturile de pahare confecționate din piele sau dintr-un material mai dur sunt un cadou potrivit pentru nași. De asemenea, cele realizate din sticlă se pot integra mai ușor în decor.

Hartă răzuibilă

În cazul în care nașii sunt iubitori de călătorii și de cele mai multe ori pleacă într-o vacanță, le puteți oferi o hartă răzuibilă prin care pot ține evidența țărilor pe care le-au vizitat. În plus, vă puteți planifica următoarele vacanțe împreună pentru a bifa noi țări.

Album foto

Nu este nimic mai plăcut pentru nași decât să primească un album cu fotografii pe care ei nu le au și poate nici nu le știu. Le puteți face fotografii atunci când nu se așteaptă, în special în momentele în care sunt cu finul lor. Se vor bucura să își poată aminti peste ani de aceste momente speciale.

Semn de carte

Dacă nașii sunt iubitori de cărți și fac tot posibilul ca zi de zi să citească măcar câteva pagini, nimic nu îi va bucura mai tare decât un semn de carte. Pentru ca lucrurile să fie și mai frumoase, le puteți grava un mesaj sau un simbol reprezentativ pentru relația pe care o aveți.

Coș cu fructe și dulciuri

Un cadou potrivit pentru nași, dar și pentru orice persoană dragă, coșul cu fructe și dulciuri va avea mereu un loc la masa lor. Este un dar de care se pot bucura alături de întreaga familie.

Set de tacâmuri sau de pahare

Seturile de pahare și de tacâmuri nu se vor demoda niciodată și vor fi mereu o alegere bună pentru cadoul nașilor. Alegeți pahare de cristal, în forme aparte, iar tacâmurile pot fi de argint. Sunt mai costisitoare, dar nașii vor rămâne surprinși de gestul vostru.

Oferiți-le părinților spirituali ai micuțului vostru ceva ce știți că își doresc sau surprindeți-i cu unul dintre cadourile din lista de mai sus.

Despre autor

Lasă un răspuns