Ai fost atent la ceea ce simți când îți dai seama că ți-ai uitat telefonul acasă? Ți-ai dat că ești complet pierdut fără telefon? Smartphone-ul a devenit o parte vitală a vieții tale, trebuie să recunoști asta. Fără el te simți incomplet.

Cu siguranță folosești smartphone-ul pentru a vorbi cu ceilalți, a naviga pe internet, pentru a intra pe rețelele de socializare, pentru a-ți verifica email-urile, pentru a asculta muzică, a juca jocuri, urmări video-uri, face poze, scrie mesaje sau citi știri etc.

Toate aceste activități le poți face folosind un singur dispozitiv. Dacă te gândești la trecut, unele dintre aceste activități nici nu erau posibile. Prin urmare, smartphone-ul a schimbat drastic modul tău de viață și al celorlalți din jurul tău.

Felul în care consumi informația s-a schimbat. Datorită smartphone-ului acum poți accesa informații 24/7, indiferent unde te afli. Smartphone-ul îți oferă diverse căi de comunicare: convorbiri, mesaje text, mesaje instant, email, social media, bloguri etc.

Faptul că se pot obține informații oricând are un impact asupra tuturor utilizatorilor de smartphone-uri. În prezent, atât tu, cât și noi, cei din jurul tău, folosim smartphone-ul în drum spre serviciu, în timpul mesei, la muncă, în drum spre casă, în baie, în pat. Smartphone-ul ne-a făcut viața mai ușoară și mai confortabilă.

Smartphone-ul este asistentul nostru personal care ne ajută să ne organizăm viața de zi cu zi. Având în vedere toate aceste aspecte ar trebui să avem grijă ca smartphone-ul să fie protejat în fiecare clipă. În felul acesta vom contribui la prelungirea vieții sale. Tu cum îți protejezi smartphone-ul? Ce tip de husă sau folie de protecție ți-ai achiziționat?

Dacă tocmai ai făcut o nouă achiziție, îți recomandăm să o protejezi cum se cuvine cu o husă sau folie de protecție de cea mai bună calitate. De asemenea, îndrăznim să-ți oferim și un pont. Pontul este magazinul online Itelmobile.ro care pune la dispoziția clienților una dintre cele mai mari game de accesorii GSM de pe piață.

Prin urmare, dacă intri în acest magazin vei găsi cu siguranță husa și folia de protecție necesară pentru modelul tău de telefon. De exemplu, aici poți găsi huse Samsung J4+ Plus 2018 sau huse Samsung J6+ Plus 2018.

De asemenea, dacă dai la categoria folii de protecție, vei descoperi diverse modele de folii de protecție Samsung J4+ Plus 2018 și folii de protecție Samsung J6+ Plus 2018. Alegerea îți aparține, însă, pentru a ți-o ușura, îți vom spune în cele ce urmează ce tipuri de astfel de produse poți găsi.

Husă Auto Focus Silicon Soft Mixon Samsung J4+ Plus 2018 Silicon Rosu

O bună alegere pentru telefonul tău poate fi o husă care îți va proteja telefonul împotriva șocurilor și a zgârieturilor. Oferă o bună protecție pe spate și laterale. Se va potrivi perfect telefonului tău, având acces ușor la porturile de încărcare și butoane. Este confecționată dintr-un material de înaltă calitate.

Folie 5d Full Cover Full Glue Mixon Pro Glass Samsung J4+ Plus 2018 Cu Adeziv Pe Toată Suprafața Foliei

Folia pe care ți-o recomandăm prezintă adeziv pe toată suprafața ei și acoperă ecranul în totalitate. Este rezistentă la șocuri. Ea îți va fi livrată în amabalaj special cu kit de montaj inclus ( șervetele umede și uscate )

Husă Canvas Tip Carte Pentru Samsung A6+ Plus 2018 Albastru

Husa pe care ți-o propunem este una de tip carte Canvas cu închidere magnetică  și suport de carduri. Permite vorbirea cu clapeta închisă, prezintă și funcție de stând pentru vizualizarea clipurilor video.

Are deschidere laterală, închidere magnetică și buzunar pentru card/cărți de vizită, scoate în evidență device-ul prin eleganță. Este prevăzută cu decupaje pentru cameră, bliț și conectori. Protejează telefonul împotriva uzurii și a șocurilor mecanice. Are suport confecționat din silicon flexibil care asigură o prindere fermă a smartphone-ului.

Folie Sticlă Full Cover 3d Mixon Glass Samsung J6+ Plus 2018 Negru

Folia acoperă în întregime ecranul telefonului inclusiv partea curbată, este special creată pentru Samsung J6+ și îi protejează ecranul la un impact frontal. Acoperă și partea curbată a telefonului oferind o protecție mai bună.

 Dacă vei achiziționa această folie trebuie să știi că acest model de folie sticlă are lipici doar pe partea colorată, nu pe toată suprafața.   

În funcție de nevoile tale, intră pe Itelmobile.ro și fă o achiziție inteligentă, nu vei regreta!

Despre autor

Lasă un răspuns