Am visat întotdeauna să am propria mea afacere. Mi-am dorit foarte mult să fiu propriul meu șef, însă nu credeam că am să reușesc vreodată să-mi îndeplinesc visul. Dar am reușit am repede decât am sperat.

Totul a început de la o mare pasiune, scrisul. Într-o zi, am simțit că a venit timpul să las sufletul să vorbească și să-i transform gândurile în cuvinte. Nu bănuiam sub nicio formă că viața mea se va schimba radical, dar s-a schimbat.

Mi-am creat un blog pe o plaftormă gratuită și am început să scriu articole de dezvoltare personală. Apoi, am descoperit că această lume fascinantă a blogging-ului era una mai mare decât mă așteptasem.

Cu fiecare articol scris, cu fiecare apreciere și comentariu primit, am descoperit oameni frumoși, oameni care aveau aceeași pasiune ca și mine, scrisul.

Și asta nu a fost tot. Nu am descoperit doar oameni pasionați de scris, ci și competiții de blogging organizate cu scopul de a ne răsplăti creativitatea.

Am prins curaj și am început să particip la diverse competiții și să câștig diverse premii. Satisfacția a fost mare, iar asta m-a făcut să înțeleg că trebuie să continui să merg pe acest drum. Și-am mers și a fost tare fain. Din loc în loc au apărut diverse premii, dar și bani.

Așa am descoperit că blogging-ul poate fi și o sursă de venit. Dezvoltarea mediului online a dat posibilitatea antreprenorilor să-și promoveze afacerea prin intermediul articolelor scrise de oameni pasionați de scris, deținători ai unui blog.

Odată cu trecerea timpului, am primit diverse oferte de a posta, pe blogul personal, articole pe diverse teme și de a fi remunerată pentru asta. Și nu știu când, și nu știu cum, blogging-ul a încetat să fie doar o pasiune, devenind o afacere în toată regula.

În prezent, am propria mea afacere. Sunt content writer și scriu, la cerere, articole pe teme extrem de diverse, câștigând bani din asta. În plus, profit în fiecare zi de șansa de a putea face ceea ce-mi place, de a mă dedica pasiunii mele, scrisul.

Până acum scris mii de articole. Ar trebui să spun că am muncit, dar nu pot spune asta, atunci când faci cu pasiune ceea ce faci, nici nu simți că muncești.

Pasiunea m-a ajutat să mă dezvolt personal și să dezvolt o afacere, care merge foarte bine. Mă bucur că pasiunea a stat la baza dezvoltării unei afaceri care, până acum, s-a dovedit a fi una de succes.

Îmi doresc să găsesc din ce în ce mai mulți clienți, pentru a vedea cum îmi înflorește afacerea, de la an la an. Am certitudinea că așa va fi, având în vedere că acum am oportunitatea de a-mi găsi clienți, intrând pe platforma BIGG.ro.

BIGG.ro, platforma pe care nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat

BIGG.ro este o platformă de tip B2B (Business to Businees) care a fost creată cu scopul de a dezvolta mediul de afaceri din România. Echipa sa dorește promovarea produselor și serviciilor furnizorilor existenți pe piața românească. Pune la dispoziția tuturor utilizatorilor platformei o interfață modernă și accesibilă.

Oricine dorește să-și facă cât mai cunoscută afacerea și să construiască parteneriate profitabile pe termen lung cu furnizori de top.

Pe Bigg.ro nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Fiecare companie înscrisă pe BIGG.ro are posibilitatea de a stabili o relație strânsă și eficientă cu o altă companie.

De asemenea, platforma asigură vizibilitatea și poziția în motoarele de căutare a utilizatorilor săi, crește numărul vizitatorilor targetați prin linkurile redirecționate către site-ul acestora. Totodată, îi ajută la construirea autorității și crebilității brandului, punându-le la dispoziție trei pachete BIGG.ro. Este vorba despre pachetul BIGG, BIGGER și BIGGEST.

Este extraordinar faptul că mediul de afaceri din România se va dezvolta frumos, iar companiile vor putea stabili parteneriate de durată.

Mă bucură faptul că, datorită acestei platforme, am șansa de a-mi promova afacerea și a descoperi noi clienți.

Dacă și voi sunteți la început de drum sau deja aveți o afacere în derulare, vă recomand să intrați pe platformă și să vă faceți cont gratuit. În scurt timp vă veți da seama că este cea mai bună decizie pe care ați luat-o.

Atunci când există pasiune și o platformă de tip B2B ca aceasta, dezvoltarea unei afaceri de succes vine de la sine.

 

Despre autor

Lasă un răspuns