Ziua cea mare se apropie? Totul e gata? Este întotdeauna bine să țineți cont de o serie de detalii care ar putea rămâne pe planul doi, dar care sunt foarte importante pentru ca totul să meargă așa cum a fost planificat.  Rețineți aceste sfaturi și nu pierdeți nimic!

Mai sunt câteva zile pentru ca voi să faceți acest pas important pe care de atâta timp l-ați așteptat?  Ați ales deja pantofii de mireasă pe care îi veți purta în acea zi, ați trimis deja invitațiile de nuntă? Pentru a fi absolut siguri că nimic nu vă scăpă datorită stresului, vom analizăm detaliile de ultim moment.

Verificați decorul de la intrare

Asigurați-vă că nu mai râmâne niciun detaliu nerevizuit, atât la locul ceremoniei, cât și la locul unde are loc petrecerea. Verificați florile, culorile și decorul.

Nu uitați să oferiți instrucțiuni cu privire la cum se ajunge la locație

Pe invitații trebuie să includeți locul unde are loc ceremonia religioasă și petrecerea, pentru ca oaspeții să aibă toate informații necesare.

Cum vor sta oaspeții voștri?

Nu uitați să faceți o planificare privind așezarea oamenilor la mese. Puteți achiziționa numere pentru masă și card de masă & mapă de bani. Invitații vor găsi mai ușor masa unde vor sta.

Deserturile sunt pe placul tuturor

Desigur, deserturile vor fi incluse în meniul pe care l-ați ales pentru această ocazie. Dulciurile sunt pe placul tuturor, atât al copiilor, cât și al adulților, și ele nu trebuie sub nicio formă să lipsească. Puteți opta pentru un candy bar. Cu siguranță va fi pe placul tuturor.

Luminile fac diferența

Este posibil să nu vi se pară un subiect foarte important, dar o iluminare bună va crea în salonul pe care l-ați ales pentru primul vostru dans, ca soț și soție, o atmosferă de poveste.

Kit de urgență pentru mireasă

Sora, mama sau cea mai bună prietenă ar fi bine să aibă la îndemână o geantă mică de toaletă cu tot ce ați putea avea nevoie la un moment dat pentru a vă retușa machiajul sau coafura. Este important ca întotdeauna să vă gândiți la toate.

Kit de supraviețuire pentru oaspeți

La fel cum voi ați putea avea nevoie de un retuș sau de ajutor în orice moment, același lucru se poate întâmpla oaspeților. În plus față de cadourile originale pe care le-ați pregătit pentru aceștia, este indicat să pregătiți pungi cu șervețele, antiinflamatoare, plasturi etc.

Tradițiile

Există multe tradiții de nuntă. Una dintre cele mai cunoscute tradiții în multe părți ale lumii este cea referitoare la lucrurile purtate de de mireasă: ceva nou, ceva vechi, ceva albastru și ceva împrumutat.

Nu uitați de cei mici

La toate nunțile există copii. Deci, organizați o nuntă dând copiilor posibilitatea de a se juca. Organizați jocuri și activități destinate acestora.

Întotdeauna trebuie să aveți un as în mânecă

Vorbim despre timp. Nu puteți ști niciodată ce se poate întâmpla cu vremea. Dacă plouă în acea zi? Trebuie să aveți un plan B, astfel încât petrecerea să nu se încheie.

Fiți recunoscători tuturor

Știm deja că la nuntă este dificil să-ți petreci tot timpul cu cei dragi. Există mulți oameni și mirii vor să mulțumească tuturor celor care împărtășesc acea zi frumoasă cu ei. Încercați să faceți în așa fel încât să petreceți frumos împreună cu toți cei prezenți.

Mașina pentru miri

Uneori este lăsată la final, deoarece mirii se concentrează mai mult pe ceremonie, petrecere sau ținuta festivă. Dar nu uitați că mașina va fi cea care duce mireasa spre locul unde o așteaptă partenerul ei. Mașina are, de asemenea, un rol important. Prin urmare, trebuie să i se acorde atenția cuvenită și să fie frumos decorată cu flori sau alte ornamente deosebite.

Nu uitați nimic după petrecere

Încredintați această sarcina unei persoane în care aveți încredere: strângeți eventualele daruri și toate lucrurile pe care trebuie să le luați după încheierea petrecerii. Datorită emoției și oboselii este posibil să uitați de unele lucruri.

Fiți fericiți!

Pare un lucru evident, dar uneori nervii nu ne lasă să facem asta. Zâmbiți cât de mult puteți și bucurați-vă de fiecare secundă fără să vă pese de nimic altceva decât de ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Spuneți celor care urmează să-și organizeze nunta că organizarea sa nu este dificilă dacă țin cont de aceste câteva detalii. De asemenea, recomandați-le să aleagă invitații de nuntă Deluxe Cards pentru a-și surprinde în mod foarte plăcut oaspeții.

Spuneți-le că Deluxe Cards este un magazin online care pune la dispoziția clienților săi produse pline de rafinament destinate nunților și botezurilor. Aici pot găsi și mărturii de nuntă elegante și invitații de botez rafinate și multe alte lucruri utile.

Despre autor

Lasă un răspuns