Astăzi o să vorbim puțin despre atenția la detalii și despre cât de importantă este aceeasta. Mi-am dat seama că este esențial să acord o atenție sporită detalilor după ce am dat-o rău în bară. Hai să-ți povestesc o întâmplare interesantă, dar și amuzantă pe undeva.

Eram foarte entuziasmat acum mai multe luni că tocmai mi-am făcut un canal de Youtube și m-am apucat de gaming. Pe scurt, mă filmam în timp ce mă jucam anumite jocuri și comentam asupra a ceea ce se întâmpla în joc. De cele mai multe ori mă jucam FIFA sau Counter Strike. Sunt jocurile mele favorite. Ok, am început să adun lume pe canal. Aveam două mii de abonați, dar la un moment dat mi-a scăpat inexplicabil un detaliu extrem de important. Scaunul de gaming.

Eu foloseam un scaun normal, acel gen de scaun pe care-l avem cu toții în casă și îl folosim în diferite moduri, nu m-am gândit că internauții o să observe acest lucru și o să mă critice. Dar visul frumos nu a durat prea mult. A început o adevărată polemică pe această temă și printre injurii și ironii, un băiat mi-a lăsat un link spre promotii-scaune.ro și acolo am găsit un scaun la o super reducere. Și arată chiar bine scaunul plus că pare din gama premium. Este vorba despre scaunul Arka B147 Racing negru cu albastru.

Este foarte elegant și pentru mine contează enorm de mult acest aspect plus că vine la un preț chiar accesibil. Dar să-mi fie învățătură de minte. Mi-am ruinat cariera pe Youtube încă dinainte să înceapă cu adevărat, dar nu mă dau bătut și acum încerc să relansez lucrurile. Cu un scaun nou, un PC îmbunătățit și o mulțime de idei care fără doar și poate o să-i aducă înapoi pe abonații dornici de secvențe tari din jocuri. Până la urmă bine că acest mic ”incident” a avut loc acum și nu la 100.000 de abonați. Atunci era vorba despre o dezamăgire foarte mare.

Dar acum m-am redresat și sper să reușesc la un moment dat să ating cifra de 100.000 de abonați. Nu este imposibil și știu asta. În plus odată cu achiziționarea noului scaun mă joc mult mai mult pe PC asta și fără să filmez. Îmi face plăcere să mă joc FIFA 18 stând foarte relaxat în fața monitorului. După 5-6 ore de jucat fără oprire nu mă ridic cu dureri de spate, iar acest lucru este mai mult decât important. Este poate principalul motiv pentru care o să le recomand scaunul Arka prietenilor. Posibil că la început o să fie spectici, dar promit că-i las să testeze scaunul meu și să-și cumpere mai apoi scaunele lor pentru a profita de reduceri.

Și iată că reduceri masive nu pot exista doar la haine, mâncare și atelele. Reducerile intră cu pași repezi și în domeniul de gaming și acest lucru nu poate decât să mă bucure foarte mult. La noi în țară există un potențial imens când vine vorba despre gaming și prin astfel de practici, tinerii sunt încurajați să facă lucrurile pe care le doresc în viață. Mă bucur că după domeniul auto spre exemplu, și gaming-ul se alinează la ”restul lumii”.


Să-ți spun sincer pe undeva mă așteptam să fie vorba despre o anumită reducere, dar nu mă gândeam la ceva mai mare de 10% maxim 20%. Când am văzut 44% pur și simplu nu mi-a venit să cred și am rămas uimit. Este o reducere foarte mare de care trebuie să profite cât mai rapid toți iubitorii de jocuri video. Mai ales acum că stă să apară noul FIFA 19 cu Champions League edition.

Doamne cât de interesant o să fie să-l vedem pe Cristiano Ronaldo jucând pentru Juventus și pe Messi căpitan la FC Barcelona. Mai sunt și pasionații de CS GO. Eu unul sunt pe stil vehi, prefer Counter Strike 1.6, GO-ul mă depășește. Nu-mi pare deloc cel mai interesant joc din lume.

Dar despre jocuri putem discuta o veșnicie, partea importantă a articolului este că acum găsești super scaune de gaming la prețuri care îți taie respirația. Nu pot să spun altceva decât spor la jucat și mult succes!

Despre autor

Lasă un răspuns