Cum să alegi ghiozdanul potrivit pentru școală

Ghiozdanul este, probabil, cel mai dificil lucru de cumpărat dintre articolele pentru începerea unui nou an școlar. Ghiozdanul va fi folosit în fiecare zi de către copiii care vor căra diverse rechizite. Acesta trebuie să reziste la folosirea zilnică, atât în timpul călătoriilor, cât și la școală, la depozitarea în vestiare și la tratamentul dur aplicat de copii. Deoarece este zilnic și în mod constant folosit, trebuie să știi cum să alegi ghiozdanul potrivit.

Calitatea ghiozdanelor contează

În general, cea mai mare varietate de ghiozdane se găsește în timpul sezonului de cumpărături pentru școală. Însă, dacă vrei să găsești ghiozdane la cel mai bun preț în orice sezon, trebuie să intri pe Mykitty.ro. În acest magazin vei găsi ghiozdane de cea mai bună calitate și la un preț foarte avantajos. Intrând în lumea cumpărăturilor fără griji, ai șansa de a profita de promoții interesante și de a face cumpărături inteligente.

S-ar putea să vrei să cumperi un ghiozdan ieftin și la modă și să presupui că, dacă vor apărea probleme, vei putea să îl înlocuiești. Problema este că în final, vei cheltui mai mulți bani înlocuind mereu ghiozdanele, decât dacă vei face cumpărături inteligente intrând în lumea Mykitty.

Ghiozdanele ieftine și de proastă calitate rezistă de obicei de la câteva săptămâni până la câteva luni, ceea ce te determină să cheltuiești bani în plus pentru achiziționarea unui alt ghiozdan. În plus, ghiozdanele de proastă calitate ar putea să afecteze grav sănătatea copiilor tăi, ceea ce nu este deloc indicat.

Cu cât calitatea ghiozdanului este mai bună, cu atât șansele ca cei mici să aibă probleme la coloană sunt mai mici. Pentru a alege rucsacul potrivit îți sugerăm să ții cont de următoarele sfaturi:

  • Evită să cumperi ghiozdane care nu au bretele reglabile, buretate și confortabile.
  •  Evită să cumperi ghiozdane care nu sunt confecționate dintr-un material rezistent și impermeabil. Unul dintre materialele foarte rezistente este polyesterul.
  • Încearcă să alegi ghiozdane care dispun de bretele și spate ergonomic care să fie întărite și căptușite cu un material special, care împiedică transpirația și permite aerului să circule.
  • Ghiozdanele este indicat să aibă un mâner textil cauciucat astfel încât să fie ușor și comod de purtat în mână.

Ghiozdanele trebuie să fie potrivite pentru persoanele care le folosesc. În plus, dacă sunt folosite incorect, pot provoca dureri de umeri sau de spate. Când achiziționezi un ghiozdan ia în considerare calitatea și confortul oferit, înaintea prețului. Adesea, cel mai bun ghiozdan nu este nici cel mai elegant, nici cel mai scump.

Pentru a alege ghiozdanul potrivit, iată câteva trucuri:

Alege dimensiunea corectă. Lățimea unui ghiozdan trebuie să fie relativ proporțională cu lățimea persoanei. De exemplu, un copil mic nu ar trebui să folosească pentru un ghiozdan de dimensiuni mari, care este de obicei folosit de adulți.

Alege un ghiozdan cu bretele lungi și căptușite, după cum am precizat mai sus. Acestea oferă un confort sporit și protejează umerii de presiunea excesivă. Este important ca ambele bretele să fie folosite pentru a distribui greutatea ghiozdanului în mod egal. Utilizarea unei singure bretele adaugă o presiune suplimentară pe umărul respectiv. Bretelele reglabile sunt utile deoarece contribuie la poziționarea corectă a ghiozdanului. Ghiozdanul ar trebui să fie poziționat puțin peste talie și ambele bretele ar trebui să aibă aceeași lungime.

Ghiozdanul ales ar trebui să aibă mai multe compartimente și buzunare pentru a distribui în mod egal greutatea. Pe lângă bretelele reglabile care contribuie la reglarea înălțimii potrivite, buzunarele și compartimentele au și ele un rol important, deoarece distribuie uniform greutatea suplimentară. Elementele mai grele ar trebui să fie plasate mai aproape de spatele copilului. Elementele mai ușoare pot sta mai departe de corp.

Greutatea ghiozdanului ar trebuie să fie de 10-15% din greutatea corporală a copilului. Ghiozdanul nu trebuie supraîncărcat pentru a proteja sănătatea celui mic.

Acum că ai aflat câteva trucuri despre cum să alegi ghiozdanul potrivit, îți recomandăm să profiți de promoțiile de pe Mykitty.ro și să cumperi copiilor ghiozdane de cea mai bună calitate, cu personajele Disney preferate. Copiii vor fi cu siguranță foarte încântați de achizițiile pe care le vei face și se vor putea mândri cu un ghiozdan în pas cu moda.

Despre autor

Lasă un răspuns