Extra money. Sună bine, nu-i așa? Știm. Ți-ar plăcea să câștigi un venit suplimentar, nu-i așa? Ei bine, știm și asta. Din acest motiv, vrem să-ți oferim câteva ponturi despre cum să faci extra money în timpul liber.

Nu este greu deloc. Permite-ne să-ți punem două întrebări pentru a putea să-ți oferim cele mai bune sfaturi cu privire la acest aspect. Ai un talent real? Ești atras de ideea de a juca în diverse producții? Dacă răspunsul la aceste două întrebări simple este afirmativ, poți face extra money colaborând cu Agenția de Casting.

Echipa Agenției de Casting te poate ajuta să-ți promovezi talentul și în același timp să câștigi extra money în timpul tău liber. Nu trebuie să ai studii de specialitate pentru a încheia un contract de colaborare cu noi.

Este însă necesar să te uiți cu atenție la serviciile pe care noi le putem la dispoziția clienților, să optezi pentru cel care crezi că ți se potrivește, iar apoi să te înscrii în baza de date a agenției pentru a căpăta un obicei sănătos de a face extra money în timpul tău liber.

Noi îți oferim posibilitatea de a începe o poveste frumoasă și de a câștiga un venit suplimentar în funcție de disponibilitatea ta. Important este să îți dai seama ce vrei să faci și să vii să ne cunoaștem. Așadar, permite talentului ascuns să iasă la iveală pentru ca tu să câștigi un ban în plus, într-un mod foarte plăcut.

Te poți înscrie în baza noastră de date, aplicând pentru:

  • Figurație simplă
  • Figurație specială
  • Copii
  • Actori
  • Cascadori
  • Modele
  • Soliști/Muzicieni
  • Sportivi

Nu știm ce talent ai, dar știm că ești talentat. Te sfătuim să profiți de talentul tău ascuns și să câștigi un ban în plus în timpul tău liber. Nu te gândi la faptul că atunci când ai vrea să te relaxezi noi te îndemnăm să muncești.

Noi nu te punem la muncă, noi îți oferim posibilitatea de a cunoaște oameni noi, locuri noi, de a explora un platou de filmare și de a câștiga bani. Pentru ca tu să câștigi bani, noi vom fi cei care vom munci oricând este nevoie. Tu doar te vei distra și vei arăta tuturor de ce ești în stare.

Există foarte multă lume cu talente ascunse. Există multe persoane care nu au curajul de a-și schimba viața și de a se implica în proiecte care le pot schimba părerea despre propria persoana.

Dacă faci parte dintre aceste persoane, îți recomandăm să vii să ne cunoaștem pentru a-ți da seama de ce ești capabil să faci în timpul tău sau cu timpul tău liber.

Timpul zboară, viața se duce și ea. Orice clipă trebuie trăită la intensitate maximă făcând ceea ce nu ai îndrăznit niciodată să faci. Afirmă-te! Află dacă în tine se ascunde un actor, un cascador, un model sau un solist talentat.

Se spune că dacă faci ceea ce-ți place nici nu simți că muncești. Fă ceea ce-ți place împreună cu noi. Distrează-te și câștigă venituri generoase profitând la maximum de fiecare clipă ce-n dar tu o primești.

Fiecare poveste are un început. Agenția de Casting poate fi punctul de unde începe aventura ta numită Extra money în timpul liber.

Fiecare om are un vis în care trebuie să creadă cu tărie. Crede în visul și lasă-ne să ți-l îndeplinim în timp ce tu ai parte de distracție.

Un lucru aparent lipsit de importanță se poate transforma într-o carieră actoricească minunată. Nu se știe niciodată ce se poate întâmpla atunci când decizi să urmezi calea visurilor tale. Totul este posibil atunci când îți dorești foarte mult ceva.

Știm că îți dorești foarte mult să câștigi venituri suplimentare. Te provocăm să ne arăți ce poți. Te provocăm să lași aspectul fizic, zâmbetul și atitudinea să îți aducă bani și celebritate. Te provocăm să colaborezi cu noi pentru a putea apărea în reclame, filme, emisiuni, evenimente, ședințe foto etc.

Ne place să răspundem provocărilor de tot felul. Ne place să-i facem pe oameni fericiți, dându-le posibilitatea de a câștiga extra money.

Ce spui, accepți provocarea de a ne surprinde clienții, de a le atrage atenția și de a-i face să-și dorească să lucreze cu tine? Dacă da, așteptăm să te cunoaștem și să te surprindem și noi cu proiecte interesante la care poți participa atunci când ești disponibil.

Despre autor

Lasă un răspuns