Din toate articolele din garderoba unei femei, se poate spune că încălțămintea este cea mai importantă pentru orice ținută. Poți strica aspectul unei ținute sau îl poți îmbunătăți doar cu o pereche de pantofi office, pantofi de ocazie, pantofi oxford, pantofi peep toe etc.

Pantofii joacă un rol extrem de important în modul în care este percepută o ținută întreagă. Perechea corectă de pantofi va completa perfect o ținută. Perechea incorectă de pantofi va distruge complet o ținută. Alegerea perechii corecte de pantofi pentru orice ținută depinde de mai mulți factori: ocazia, timpul zilei, stilul ținutei, starea de spirit.

Alegerea pantofilor potriviți poate depinde într-adevăr de ceea intenționează fiecare să facă. Vrei să porți anumiți pantofi, dar nu știi ce fel? Vrei o pereche de pantofi sport? Cum rămâne cu perechea pantofi office din piele sau pantofi de ocazie din piele ? Vreți să porți niște sandale sau balerini piele? Sau preferi să porți cizme sau ghete damă? Alegerile și gusturile tale în modă determină modul în care va arăta ținuta în cele din urmă.

De asemenea, este important să știi și de unde să-ți achiziționezi încălțăminte de calitate pentru ca ținuta să arate așa cum îți dorești. Nu uita că încălțămintea este un accesoriu fashion de care trebuie să ții cont întotdeauna atunci când îți alcătuiești ținuta.

Recomandarea noastră pentru tine este brandul Garkony, deoarece între acest brand și pantofii de calitate există o strânsă legătură.

În plus, acesta încearcă în orice clipă să asigure oricărei femei accesoriile necesare pentru a fi mereu în pas cu moda. Echipa Garkony crede în acei pantofi eleganți special concepuți și proiectați în cel mai mic detaliu estetic și funcțional, care oferă femeilor o experiență unică.

De asemenea, crede în Creativitate, Unicitate și Confort, valori pe care le și promovează. Pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi s-a dezvoltat în permanență. Nu trebuie uitat faptul că pantofii de calitate indică statutul social al unei persoane, dar și bunul-gust.

Dacă investești în imaginea ta, investești în tine. Moda este profesia și pasiunea echipei Garkony, iar obiectivul său este îmbunătățirea calității vieții fiecărei reprezentate a sexului frumos care intră pe site pentru a-și achiziționa niște botine din piele, balerini, cizme din piele, pantofi sport casual etc.

Eugeniu Garconița, omul din spatele acestor creații speciale, are o experiență vastă în domeniu, peste 10 ani de activitate.

Acest designer talentat încearcă să descopere și să înțeleagă noile tendințe din domeniul încălțămintei. Astfel, contribuie la dezvoltarea brandului Garkony Studio și la crearea unor pantofi de calitate și nu numai.

Artistul Eugeniu Garconiţa a lucrat pentru diverse firme românești, ca designer de încălțăminte. A participat la concursuri internaționale, unde a fost remarcat de către reprezentanții juriului. Treptat și-a perfecționat cunoștințele tehnice și a început să creeze încălțăminte din ce în mai frumoasă.

Magazinul online garkony-shop.ro a fost deschis cu scopul de a oferi tuturor femeilor posibilitatea de-a face cumpărături cu stil, ușor și rapid, cu doar un click. Se știe foarte bine faptul că shopping-ul online devine o activitate din ce în ce mai atractivă și foarte comodă.

Intrând în acest magazin online, ai posibilitatea să admiri și să-ți achiziționezi diverse modele de încălțăminte de damă din piele naturală. Există o gamă variată de pantofi din piele naturală, ghete piele, cizme piele, botine piele etc., de cea mai bună calitate și finisaje impecabile.

Produsele oferite de echipa acestui magazin, create de Eugeniu Garconiţa, se adresează după cum chiar pe site se precizează…femeilor elegante, sofisticate și conștiente de statutul și atuurile lor, care își doresc să arate și să se simtă bine în propria piele. Femeile au nevoie de siguranță, de siguranță de sine mai ales. Așadar, o femeie căreia îi place ce vede în oglindă este o femeie cu un pas mai aproape de siguranța interioară.

Această echipă te îndeamnă să fii liberă să te bucuri de tine și de viață! Să te lași condusă în lumea bunului gust și într-o atmosferă de rafinament și eleganță! Aici de vei intra niciodată nu vei regreta, ci vei avea șansa să îți achiționezi încălțăminte de calitate de care te vei bucura o perioadă lungă de timp.

 

 

Despre autor

Lasă un răspuns