Oricine își dorește să se distreze și să câștige un ban în plus. Mai ales dacă există posibilitatea de a face acest lucru din confortul casei sau de oriunde există acces la internet. Însă nu oricine pariază are parte de succes.

Succesul nu este ceva de care să ai parte ușor. Pentru a te bucura de succes trebuie să muncești mult. Succesul poate fi privit ca o răsplată a muncii. Doar cei care studiază intens o perioadă destul de lungă de timp atât ofertele de pariuri, cât și casele de pariuri și cotele oferite de acestea, pot spera că într-o zi norocul le va surâde.

Dintre cei care au înțeles că munca este cheia succesului face parte și Alin. În prezent, Alin oferă ponturi pariuri gratuite pe 10pariuri.ro. și are pe acest site cu informații utile despre pariuri, un proiect special numit Drumul spre 600 Ron.

Prin intermediul ponturilor gratuite pe care le oferă, Alin îi ajută pe toți cei pasionați de pariuri să își facă o idee despre cum să parieze. Mulți pariori au avut succes datorită ponturilor oferite de acesta. Însă Alin nu a oferit dintotdeauna ponturi.

Alin-de la parior la tipster de succes

Înainte de a fi tipster el a fost un simplu parior. A început să parieze de la vârsta de 18 ani din pasiune pentru sport. A vrut să se distreze și, de ce nu, să și câștige un ban în plus. A reușit, dar a muncit pentru asta.

A studiat foarte mult pariurile și casele de pariuri. Cu cât a învățat mai multe lucruri despre lumea pariurilor, cu atât și-a dorit să descopere mai multe informații. Prima casa de pariuri la care a pariat a fost Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române.

Ambiția și determinarea i-au adus succesul. Succesul și experiența acumulată i-au dat încredere în el. A continuat să parieze, având zile bune sau mai puțin bune.

Timpul a trecut, tehnologia a avansat, iar acest lucru a dus la dezvoltarea mediului online și la apariția caselor de pariuri online.

A urmat după cum era și normal schimbarea. Alin a renunțat la casele de pariuri offline și a ales să parieze la cele online. Pe lângă faptul că era mult mai comod se putea bucura și de bonusuri atractive la înregistrare.

Bet365.ro a fost prima casa de pariuri online la care a pariat. I-a plăcut foarte mult să parieze de oriunde avea conexiune la internet. În plus, putea paria de pe computer, laptop etc.

Odată cu trecerea timpului și acumularea de experiență a simțit că este pregătit să mai facă o schimbare în viața sa. Așa că a devenit tipster, acum 8 ani, în primul an de facultate.

Experiența dobândită de-a lungul timpului a atras atenția celor de la 10pariuri.ro.

În 2015, Alin a început colaborarea cu 10pariuri.ro

De 2 ani de zile oferă ponturi pariuri gratuite pentru cei interesați de pariuri sportive. El petrece mult timp studiind ofertele de pariuri și casele de pariuri și apoi oferă ponturi care trebuie privite doar ca un ghid de pariere.

Ca orice om, și Alin se poate înșela, de aceea decizia în ceea ce privește pariurile trebuie să aparțină întotdeauna pariorilor.

După ce decid când să parieze și ce pariuri să facă ei pot paria la Unibet și Betano.

Unibet și Betano sunt două case recomandate de Alin

De ce este indicat să se parieze la aceste case de pariuri? Deoarece oferă bonusuri la înregistrare atractive. Unibet oferă 250 lei la înregistrare, Betano oferă 500 lei la înregistrare. În plus, la aceste case de pariuri, pariorii au oportunitatea de a paria pe diferite evenimente sportive, atât din ligile românești, cât și din cele străine. Pot face și pariuri live sau pre-meci.

Miza lui Alin atunci când pariază este de 100 lei. Miza celor care aleg să parieze după ce urmăresc ponturile propuse de el poate fi la fel sau diferită. Totul depinde de bugetul stabilit pentru pariuri.

Pariați responsabil este recomandarea lui Alin pentru pariori

De ce? Fiindcă niciun parior nu poate avea succes dacă nu este responsabil și pariază mai mult decât își permite. Ca în orice domeniu, și în cazul pariurilor sportive, totul are o limită. Este o limită care nu trebuie niciodată depășită, pentru ca pariul să nu se transforme dintr-un joc distractiv în dependență.

Așadar, dacă vreți să pariați astăzi, iată care este pontul zilei propus de Alin și care este propunerea la Drumul spre 600 Ron:

Pontul zilei de 03.11.2017

Bucuros că a câștigat pontul zilei de ieri, Alin propune pontul zilei care vine din Franța– Ligue 2. Nimes va juca pe teren propriu de la ora 21:00 cu Quevilly, într-un meci ce contează pentru etapa 14-a.

În prezent, Nimes se află pe locul 3 cu 25 de puncte și un golaveraj de 26-13, iar oaspeții ocupă locul 19 cu 5 puncte și cu un golaveraj de 10-23. Aceste două echipe au mai jucat împreună o singură dată pe acest teren, în 2012, când Nimes s-a impus fără probleme cu scorul de 2-0.

 

Pronosticul său pentru acest meci este victorie Nimes, întrucât oaspeții au o echipă foarte slabă pentru acest campionat. Mizează pe acest pronostic deoarece Nimes a câștigat 4 meciuri din ultimele 5 disputate pe teren propriu. Dar și fiindcă oaspeții au pierdut 10 meciuri din cele 13 jucate în acest sezon.

Drumul spre 600 Ron din 03.11.2017

Pentru proiectul drumul spre 600 propune o dublă ce are o cotă finală de 1.65. A mizat pe Botoșani, deoarece echipa din Moldova se află într-o perioadă foarte bună. Dar și pe Fortuna Sittard, echipă ce întâlnește un adversar foarte slab în această seară.

 

PS: Pe Alin poate fi găsit și pe pagina de Facebook- Alin Gabriel. Și aici propune ponturi pariuri gratuite și îndeamnă pariorii să parieze responsabil.

Despre autor

Lasă un răspuns