StoAuto este o companie din București ce se ocupă cu comercializarea pieselor auto de schimb originale pentru mărci precum Skoda, Seat, Audi, BMW și Volkswagen. Piesele originale sunt, în general, mult mai bune deoarece au aceeași calitate cu cele folosite în construcția automobilului. Sunt mai durabile și construcția și precizia cu care au fost construite fac din acestea o alegere corectă, durabilă și de calitate.

Garanţia calităţii produselor este oferită de StoAuto prin piesele şi accesoriile oferite ce sunt originale, fiabile şi performante. Durata lor de utilizare este una lungă, fapt ce nu este valabil pentru piese găsite prin dezmembrări sau în variantă second-hand sau chiar și cele aftermarket.

Site-ul este structurat într-un mod foarte accesibil, produsele fiind categorizate în funcție de destinația lor. Cea mai mare categorie este, de altfel, catalogul cu piese auto unde vom găsi toată gama de piese auto oferită în funcție de marca mașinii, modelul și submodelul acesteia. Piesele auto mai pot fi căutate și în funcție de codul imprimat pe acestea la asamblarea mașinii. StoAuto deține în permanență pe stoc peste 1000 de repere și poate furniza alte 200.000 de repere la comandăîn 1-3 zile.

Mulți români au început să își comande piesele auto originale de care au nevoie de pe internet, scăpând astfel de prețurile cu adaos comercial practicate în service-uri, plătind acolo doar manopera. Așa, vor beneficia de produsul dorit mai repede, chiar și în 24 de ore de la comandă prin intermediul serviciului de curierat rapid sau pot chiar să ridice comanda de la sediu. Mașina va fi reparată într-un timp mult mai scurt și nu va mai fi lăsată de izbeliște pe perioadă nedeterminată prin service-uri sau în parcare.

Comanda se efectuează într-un mod foarte simplu. Adăugați în coș ce vă interesează și apoi puteți continua sau finaliza comanda. Puteți finaliza comanda fără a vă crea un cont și vă puteți verifica produsul după seria de șasiu pentru a vedea compatibilitatea cu mașina dumneavoastră. Puteți alege din mai multe tipuri de livrare: prin curierat, ridicare de la sediu și livrare într-o oră, iar plata o puteți efectua la livrare, cu ordin de plată sau online cu cardul. Veți avea opțiunea de a vizualiza statusul comenzii până la livrarea acesteia.

Beneficiați de un preț corect pentru produse de calitate și uitați de reparații pentru mult timp. Fiecare piesă originală beneficiază de certificat de garanție de la producător pentru a avea un motiv în plus pentru care să alegi piesele originale de la StoAuto.ro.

 

Despre autor

Lasă un răspuns