In apropierea iernii, eBloguri te invita alaturi de Malle.ro sa iti faci proviziile de cadouri pentru Craciun. Inscrie-te in noul nostru concurs si poti castiga unul dintre premiile puse la bataie.

Uram bun venit noului sponsor Malle.ro si te invitam sa vezi ce ai de castigat:

Conditiile de participare:

Sa scrii unul sau mai multe articole (de minim 500 de cuvinte) pe blogul tau in care sa vorbesti despre Malle.ro si gama de ceasuri disponibile.

Linkuri si cuvinte cheie, la alegere din:

 

Minim 1 link la alegere.

 

Tema articolelor sa fie : De ce este un ceas cel mai bun cadou?

 

Articolul/articolele trebuie sa includa minim o fotografie de pe site-ul sponsorului si sa fie corect scrise in limba romana.

La finalizarea articolului trebuie distribuit pe Facebook cu urmatoarele hashtag-uri #ceasuriieftine #mallero #ceasurionline

Concursul incepe pe data de 1 Noiembrie 2016 si se incheie pe data de 1 Decembrie 2016, la orele 23.59. Concurentii se vor inscrie in concurs prin adaugarea linkului catre articolul lor in tabelul de mai jos.

Reprezentanti ai sponsorului vor juriza articolele, tinand cont de cerintele enumerate. De asemenea, un plus il reprezinta distribuirea articolelor inscrise in concurs pe paginile de Facebook ale concurentilor.

Castigatorii vor fi desemnati de catre sponsor in maxim 7 zile de la incheierea concursului. Premiile vor fi trimise castigatorilor in 3 zile de la anuntarea acestuia.

Despre autor

Lasă un răspuns