Azi nu am făcut nimic. Nu am avut chef să fac altceva decât să cotrobăi prin blogosferă. Am citit blogurile pe care le ştiu deja şi le citesc cu regularitate… însă am descoperit şi blogurin oi, iar câteva mi-au captat atenţia. Astăzi vă vou prezenta unul din aceste bloguri noi, un blog pe care am poposit o bună bucată de vreme. 

Acest blog frumos (atât din punct de vedere al aspectului, cât şi din punct de vedere al conţinutului) este semnat de Nina Docea. Prima impresie pe care mi-a lăsat-o este aceea a unui OM frumos, sensibil şi cu acea capacitate extrem de rară de a transmite sentimente prin scris.

E  un blog d poveste, ce să mai! Dar până la urmă, “viaţa fiecăruia dintre noi este o poveste, fie ea de dragoste sau tragică, plină de ierni topite sub căldura inimii sau de lacrimi ce îngheaţă la marginea pleoapei.” – după cum declară Nina.

Eu vă invit să vă faceţi şi voi o părere despre ea şi despre blogul ei… (Oricum, sunt sigură că va fi o părere bună).

Vă urez lectură plăcută şi apoi somn uşor, dragilor!

Despre autor
  1. Prima reacție: eu, blogger?! 🙂 Să știi că nu mă consider. Mi se pare că sună prea formal, prea pompos, prea nu pentru mine.
    Mi-a spus un prieten bun că scriu doar atunci când sunt supărată. Fals. Scriu și sub presiunea deadline-ului, mai nou. Iar pe viitor, am de gând să-mi trec numai bucuriile pe hârtia digitală.
    Îți mulțumesc că m-ai luat prin surprindere cu așa cuvinte frumoase!

    • Continuă să scrii, pentru că o faci bine (indiferent de cum o faci)!

Lasă un răspuns