Una dintre întrebările bloggerilor la început de drum atunci când vine vorba de a găsi cititori pentru blogul lor este: Unde sunt potenţialii cititori?

Îi încurajez să meargă în căutarea potenţialilor cititori pe forum-uri pe teme legate de blog-urile lor.

Forum-urile sunt locuri fantastice pentru participarea bloggerilor, deoarece acestea reprezintă un număr mare de oportunităţi:

1. Construirea profilului: Investeşte timpul tău într-un forum care este axat pe nişa ta şi poţi construi un profil semnificativ.

2. Trafic: Creează valoare şi devin-o o resursă utilă în cadrul unui forum, iar oamenii vor dori să ştie mai multe despre tine, despre ceea ce scrii pe blog-ul şi ceea ce oferi. Vei avea, de asemenea, uneori, posibilitatea de a împărtăşi unele link-uri relevante scrise pe blog-ul tău care răspund la întrebările de pe forum.

3. Înţelegerea nişei tale: Trebuie să înţelegi nevoile potenţialilor cititori. Ce caută, de ce răspuns au nevoie, cum îi poţi ajuta, ce poţi să le oferi în schimb ca să le fie mult mai uşor ş.a.m.d. Pune-te în locul lui şi creează articole pentru nevoia potenţialilor cititori.

Azi, sarcina ta este de a participa la discuţiile pe un forum care se raportează la subiectele tale pe blog. Petrece 10 sau 15 minute la discuţiile de acolo. Petrece timp util pe forum-ul respectiv şi oferă ceva util potenţialilor cititori.

Despre autor

Lasă un răspuns