Lansarea  “Scanteia divina in coaching” – potentialul de geniu se afla in fiecare dintre noi

Scoala de formare in coaching Wisdom Coaching/ CLI Romania a organizat, in data de 18 septembrie, evenimentul de lansare in limba romana a best-seller-ului international The “God” in Coaching (Scanteia divina in coaching), carte care a revolutionat abordarea in industria de coaching la nivel mondial. Gazda evenimentului a fost Andreea Marin, care se numara din acest an printre studentii Wisdom Coaching/ CLI Romania. Invitatul special al serii a fost Betska K-Burr, autoarea cartii si autoritate internationala in domeniu.

In cadrul evenimentului au fost premiati castigatorii campaniei dedicate jurnalistilor si bloggerilor, “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!”, desfasurata in perioada 14 august – 14 septembrie 2014 pe platforma eBloguri.ro.

Locul 3- Oana Bucurenciu

Locul 2- Iohanna Purdea

Locul 1- Tesea Raluca

Tuturor jurnalistilor si bloggerilor implicati in acest demers le-au fost acordate diplome de Ambasadori ai Educatiei de Calitate.

Evenimentul a fost o dedicatie facuta educatiei de calitate si importantei descoperirii valorilor si resurselor care se afla in fiecare individ si care il pot calauzi in cele mai provocatoare situatii din viata. “Inca din prima zi de curs, am simtit ca vorbele profesorului imi umpleau sufletul cu tot ce a fost gol in viata mea”, a marturisit Andreea Marin. “Betska este o inspiratie, cartea ei este o inspiratie, pentru mine inseamna pur si simplu o sansa. Dupa numai cateva zile de exercitii, aplicand ceea ce invat la cursuri, obtin rezultate pentru persoana din fata mea care asteapta o speranta, o schimbare. In fiecare seara, dupa 8 ore de curs, ma intorc acasa fericita, plina de dragoste si abia astept sa aplic ceea ce invat si pentru cei dragi mie.”, a mai spus Andreea.

“Viata mea este despre oameni, am stiut asta de cand eram adolescenta. Eram insarcinata in luna a opta cu al treilea copil cand am adus CLI in tara noastra, pentru ca am dorit sa ofer Romaniei acest tip de aducatie, fiind prima tara din Europa unde exista metodele CLI”, a aratat Ramona Lacatus, Master Coach acreditat si fondatoarea scolii Wisdom Coaching/CLI Romania.

Cartea “Scanteia divina in coaching” poate fi comandata online, la adresa http://wisdomcoaching.ro/index.php/ro/component/jshopping/product/view/1/1?Itemid=0

 

Partenerii evenimentului au fost Casa Satya si Equalis-Drinks.ro.

Despre autor
  1. O campanie care “Merită” felicitări ebloguri 🙂 felicitări Wisdom Coaching 🙂 felicitări câştigătorilor 🙂

Lasă un răspuns