Neaţa, dragilor! Ce faceţi? Viaţa mea e tare… hmm, nu ştiu cum să spun… dacă aş spune haotică, aş exagera… hai să spunem că pentru moment învăţ tot felul de lucruri. În puţinele mele momente libere citesc… citesc bloguri, mai noi, mai vechi. Azi vă voi recomanda un blog ce l-am descoperit de puţină vreme, dar care m-a atras de la prima propoziţie. Este vorba despre Jurnalul Charisei.

Charis e pur şi simplu atrăgătoare, dar parcă şi misterioasă. Scrierile ei emană un parfum extrem de senzual, de feminin… Nu mai spun că are un talent de a povesti incredibil!

Charis pur şi simplu are un câmp magnetic ce atrage orice cititor – deci, sunt sigură că vă va prinde şi pe voi! Citiţi şi convingeţi-vă singuri!

Eu vă las acum.. (dar într-o companie plăcută). O zi frumoasă, dragii mei!

Despre autor
 1. Dragă Un Blogger pe zi,

  M-ai făcut să mă simt pentru o secundă ca atunci când primesc o ciocolată cadou, fără să fie ziua mea. Nu ştiu dacă mulțumesc este adecvat pentru surpriză. Mă bucur să văd că reuşesc să te atrag simplelor frânturi de gânduri, dragule cititor şi sper să nu te dezamăgesc pe parcurs. O zi încântătoare îți doresc!

  Cu recunoştință, Charis

  • Dragă Charis,

   Am scris cu mare drag articolul acesta… un drag aproape la fel de mare ca acela pe care îl am când te citesc! Continuă să scrii! Noi te mai aşteptăm pe aici, prin căsuţa noastră unde promovăm bloggeri care scriu frumos – aşa ca tine!

   Ne mai citim (eu cu siguranţă o voi face),
   Illusion

  • cu plăcere 😀 aici vei găsi numai bloggeri de calitate!

Lasă un răspuns