Proabil că mulți dintre voi aveți deja făcut un Bucket list, cu lucruri pe care doriți să le faceți cel puțin o dată în viață. Și probabil că în fiecare an, adăugați sau tăiați câte ceva de pe listă. Am citit câteva articole privitoare la Bucket list-uri, și am ales pentru voi cele mai populare sau interesanet planuri de îndeplinit pe parcursul vieții.

1. Învață o limbă străină mai puțin obișnuită. Aceasta mi s-a părut mie un adevărat must. E interesant să vorbești împreună cu o prietenă în Filipineză atunci când vreți să nu vă înțeleagă nimeni.

2. Învingeți-vă teama. Dacă vă e frică de înălțimi, urcați-vă în cel mai înalt turn.

3. Cunoaște alte culturi. Vizitează țări interesante, cu un stil de viață total opus ție. Delectează-te cu gastronomia și tradițiile lor, și admiră peisaje superbe.

4. Fă caritate.  Cel puțin o dată pe an. Donează sau ajută pe cineva care are nevoie.

5. Adoptă un animal. Mulți oameni decid să aibă un animal de companie. În loc să cumpărați un câine din petshop, adoptați-l. Și câinii maidanezi sunt la fel de iubitori.

Bineînțeles că lista poate continua la nesfârșit, în funcție de preferințele fiecăruia. Pentru voi, care sunt cele 5 lucruri ce trebuie neapărat să le faceți până îmbătrâniți? Aveți un bucket list?

Despre autor

Lasă un răspuns