Ce faceţi dragilor? Îmi cer scuze pentru absenţa de ieri, dar vă agisu că a fost motivată. Oricum, de acum încolo nu se va mai întâmpla – am găsit o soluţie care că va plăcea la nebunie (dar nu vă spun momentan despre ce e vorba, pentru a nu strica supriza)!. Să mai dreg borşul, azi vă voi prezenta un blog foarte interesant pe care l-am descoperit recent. Este vorba despre blogul Iulicikcăi pe care mi l-a recomandat Cristina (şi mare dreptate a avut câmt mi-a spus că e – şi citez – “cri-mi-nal”).

Iulicika e de fapt un pseudonim, în spatele blogului stă Corina Ozon – ziaristă devenită PR-istă care şi-a făcut blog pentru a nu uita cum să scrie (după cum ne mărturiseşte). Şi bine a făcut! Are un talent aparte şi un stil care te ărinde din prima, eu deja am citit pe nerăsuflate seria Amanţii şi acum aştept şi cartea (din câte am înţeles va apărea).

E un blog ce aparţine unei femei în adevăratul sens al cuvântului. O femeie care spune lucrurilor pe nume, fără  cădea în extrema de a părea frivolă.

E genul acela de blog numai bun de citit într-o după-amiază de vară. Dacă se poate la plajă, întinsă la soare şi cu briza mării în fundal e şi mai bine!

Şi, evident, nu vă voi spune mai mult! Vă las pe voi să citiţi… că aveţi ce! Aştept părerile voastre, deşi sunt sigură că toate vor fi de bine – e un blog ce dă dependenţă!

Să aveţi o zi frumoasă în continuare!

Despre autor
  1. hei! multumesc mult pt aprecieri. ma bucur ca iti place. te invit sa urmaresti noi aventuri cu amantii 🙂
    PS care Cristina a vorbit asa frumos de mine, ca sa o pup 🙂

Lasă un răspuns