Sper ca nu sunteti suprestitiosi, asa-i? Si chiar daca sunteti, va oferim azi o noua superstitie pozitiva: 13 aduce noroc! Si am si dovezi: in aceasta saptamana, a 13-a, de promovarea a bloggerilor prin intermediul sondajului nostru saptamanal, tu poti deveni norocosul caruia comunitatea eBloguri sa ii dedice o parte din timpul sau pentru a-l promova in cadrul retelelor sociale sau chiar pe blogurile personale daca esti votat in sondajul nostru .

Nu lungim vorba – aprecieri, comentarii, distribuiri – si orice altceva vi se pare potrivit pentru fiecare dintre castigatorii nostri. Iar in fruntea clasamentului pentru a fi promovat saptamana aceasta se afla un blog interesant, un blogger pasionat  Stefan Ciobanu . Felicitari! Te vei regasi in postarile noastre astfel: #alexander

Cine vrea sa fie promovat este invitat sa voteze de fiecare data. Astfel, are sanse foarte mari sa se regaseasca printre blogurile sondajelor viitoare.

Spor la treaba si felicitari inca o data castigatorului nostru. Lui 13 i-a adus noroc!

#alexander

Despre autor
  1. o frumoasa surpriza in duminica aceasta.
    va multumesc! ma bucura atentia voastra si inainte de vorbe, doresc sa multumesc mai mult prin fapte, care sa duca la cresterea acestei comunitati sau, dupa cum am vorbit cu cristian, la cresterea acestui concept.
    imi place cupa! 🙂

    • multumesc!

  2. Ahaaa uitasem un comment micuţ şi “Merită” 😛 pentru Cristina !!!! 😉

Lasă un răspuns