Că îmi place la nebunie să scriu rubrica asta pentru că vă pot prezenta bloggeri de calitate, v-am mai spus. Că iubesc frumosul şi lectura v-am mai spus. Cred că v-am şi plictisit cu aceste lucruri, dar ăsta e adevărul. Şi azi vă voi prezenta un blog care respectă aceste două criterii – un blog format din mici stropi coloraţi de suflet… Dragii mei faceţi cunoştinţă cu Daniela Pătraşcu.

Daniela e genul acela de blogger-poet cu un talent şi o sensibilitate aparte. Genul acela de persoană care ştie să îşi pună sulfetul să rezoneze pe versuri pentru că, până la urmă ea e toată numai suflet.

Vă invit să o citiţi, să lăsaţi stropii sufletului ei să vă pătrundă în inimă. Vă invit să păşiţi într-o lume a frumosului, a sentimentelor. Vă invit să îi citiţi şi cărţile, sau să îi ascultaţi audiobook.ul. Vă invot să vă umpleţi cu frumos!

Şi uite aşa încheiem încă o lună, mâine vom face recapitularea bloggerilor pe care i-am cunoscut în această lună. Să aveţi o zi frumoasă, dragii mei şi (încă o dată) citiţi blogul Danielei!

Despre autor

Lasă un răspuns