În clipa în care Cristi mi-a sugerat blogul pe care am de gând să vi-l prezint azi am fost tare curioasă: 1. din cauza titlului (Acest Blog de Nervi); 2. numele bloggeriţei îmi părea cunoscut şi nu ştiam de unde să o iau, dar la o răsfoire mai amănunţită a blogului am lămurit misterul (sunt pasionată de ştiri, deşi nu par)! Fără alte introduceri – Petronela Rotar!

Petronela e genul de om care ştie să scrie frumos şi face asta într-un mod sincer, fără ocolişuri. Blogul ei nu e un blog de fete şi atât, şi bărbaţii au ce învăţa citindu-l. Şi chiar mi-e greu să vă vorbesc despre el pentru că aş vrea să vă spun atât de multe, încât v-aş scrie până poimâine…

Cel mai simplu este să vă invit pe voi să îi descoperiţi povestea, să adunaţi bucăţile din ea pe care le-a împrăştiat pe blog, să îi citiţi creaţiile (de)lirice, opiniile, să simţiţi mirosul spitalelor (deşi nu cred că vă place, dar merită să citiţi acele postări). Una peste alta, e un blog catchy1, scris cum trebuie din care cu siguranţă veţi rămâne cu ceva!

În  încheier că invit să îi urmăriţi blogul, dar să îi căutaţi şi cartea O să mă ştii de undeva – pare interesantă, eu cu siguranţă o voi citi!

Cred că v-am dat de citit pentru seara asta, dragilor, aşa că vă las. Ne citim mâine!

Notă

1catchy (engleză) = care prinde repede, atrăgător, interesant

Despre autor
  1. Da, e foate misto blogul Petronelei. Eu cred ca l-am citit in integralitatea lui.

  2. si eu sunt una dintre cititoarele sale. e dureros de sincera si directa si nu se sfieste sa priveasca adevarul in fata oricat de greu ar fi.

Lasă un răspuns