Așa cum am promis , astăzi revin cu încă câteva sfaturi simple care te vor ajuta să ai un blog plăcut, continuând  seria începută ieri.

5.  Mulți fac greșeala de a-și face blog din dorința de a câștiga bani. Faptul că îți dorești să câștigi bani din blogul tău, nu este deloc un lucru rău, însă poate deveni dacă banii sunt singurul scop pentru care ai deschis acel blog. Într-o primă fază, vei avea parte de o dezamăgire când vei observa că banii întârzie să apară imediat, iar mai apoi cel mai probabil vei renunța la blog. Da, se pot câștiga bani din blogging, dar asta necesită muncă și răbdare.

6. Fii realist. Nu uita niciodată că un blog are nevoie de timp pentru a crește.  Un blog este precum o plantă. Are nevoie de apă și soare pentru a crește, însă dacă o vei inunda cu apă și o vei așeza în cel mai arzător soare, cu siguranță nu va crește mai repede, ci va muri. Așa și blogul, are nevoie să treacă printr-un proces pentru a se dezvolta. Grăbirea acestui proces nu îți va ajuta blogul să evalueze mai repede, ci doar te va face să pari superficial.

7. Aspectul blogului nu este un element de neglijat. O temă potrivită poate valora mai mult decât ne imaginăm. Da, un cititor te va urmări mai mult pentru conținutul calitativ, dar să nu uităm că prima impresie contează și o temă drăguță va face impresie bună. Să nu mai menționez cât este de important să alegi culorile potrivite, care să nu obosească ochiul cititorului. O temă simplă și user friendly cu siguranță îți va aduce multe beneficii.

8. Dacă tot suntem la capitolul imagine, un alt element care îți poate îmbunătăți considerabil aspectul blogului tău sunt imaginile. Se spune că atunci când mâncăm, prima dată mâncăm cu privirea, tocmai de aceea bucătarii pun mare aspect pe decoratul farfuriei. Un articol însoțit de imagini este un articol bine decorat, iar cititorii îl vor considera mai plăcut.

Dacă vi s-au părut utile aceste sfaturi, vă aștept și mâine cu un nou articol din acestă serie. Stay tuned :D.

Despre autor

Lasă un răspuns