Nimeni nu vrea să citească conținutul publicat de către un spammer. De fapt, oamenii fac tot ce pot pentru a evita să intre în contact cu autorii de blog care fac spam, deci sărutul morții pentru un blogger este să fie etichetat ca un spammer. Odată ce ai ajuns pe lista neagră ca blogger, e aproape imposibil să ieși de acolo. Prin urmare, nu face cele cinci lucruri enumerate mai jos.

Plagiatul, remodelarea și publicarea conținutului pe blog fără consimțământ

Plagiatul este ilegal, dar este, de asemenea, și o modalitate garantată de a ajunge să fii etichetat ca blogger spammer. Mai mult decât atât, nu copia conținut de pe un alt blog sau site fără a include un link pentru a atribui sursa originală. Inclusiv un citat din articolul original în articolul de pe blogul tău cu link către sursă. Republicarea de conținut duplicat este o tactică de spam pe care nu ar trebui să o faci. Este, de asemenea, o încălcare a politicilor Google, astfel, blogul tău ar putea fi eliminat din rezultatele căutării Google, dacă ești prins. Cu alte cuvinte, nu există niciodată un final bun pentru site-uri/bloguri care plagiază sau republică același conținut, deci nu o face.

Dezvăluie link-urile plătite

Nu încerca să păcălești cititorul că link-ul plătit pe care l-ai introdus în articol/blog este un simplu link. Nu numai că este ilegal în multe orașe, inclusiv Statele Unite, dar este, de asemenea, o bună modalitate să fii etichetat ca blogger ce face spam, atât de public cât și de către Google. Dacă ești prins, ai putea fi amendat și ai putea să-ți pierzi blogul în toate rezultalte de căutare Google. Dacă faci public link-urile plătite sau articolele plătite, le transmiți cititorilor informația corectă, așa este clar pentru toți vizitatorii că ceea ce faci, ești plătit pentru asta.

Publicarea de comentarii cu link-uri către conținutul blogului sau conținut plătit

Întotdeauna când postezi comentarii pe diferite bloguri, site-uri, forum-uri, ar trebui ca acele comentarii să fie întotdeauna relevante și utile. Riști să fii etichet ca un spammer dacă oferi link-uri în comentariile tale fără o anumită valoare și fără vreo noimă cu subiectul respectiv. Includerea de link-uri în comentarii pe alte bloguri ar trebui să se facă numai în cazul în care link-ul extern este extrem de util pentru a sprijini comentariul tău. Evită, de asemenea, să introduci cuvinte cheie în numele tău atunci când postezi un comentariu, acest lucru este privit ca o tactică de spam.

Folosirea de tehnici dubioase de Search Engine Optimization

Dacă încalci regulile SEO-ului, vei fi indentificat ca un spammer, nu numai de vizitatori, de bloggeri, de comunitățile online, dar, de asemenea, de către Google și alte motoare de căutare, care interzice site-urile de spam din rezultatele lor de căutare. Evită tacticile de black hat seo!

Promovarea excesivă

Auto-promovarea excesivă nu este bine primită în blogosferă. În cazul în care mai mult de 20% din conținutul blogului tău este pentru auto-promovare, deja este prea mult. Nimeni nu-și dorește să citească conținutul tău dacă tot ceea ce faci este să vorbești doar despre persoana ta. În blogging este vorba despre construirea comunităților, schimbul de informații, precum și dezvoltarea relațiilor. Nu e vorba de auto-promovare!

Despre autor
  1. Si care ar fi Black hat seo?:D sau cum sunt alea?

Lasă un răspuns