Iată 6 idei simple pentru a te ajuta să-ți începi propria campanie de marketing viral:

Cumpără/achiziționează drepturile de branding de la un ebook viral. Permite-le oamenilor să ofere gratuit ebook-ul cumpărat pentru vizitatorii tăi. Apoi, vizitatorii vor da, de asemenea, vestea mai departe. Acest lucru va continua să se răspândească peste tot Internetul.

Dacă ai posibilitatea să creezi un forum sau o altă platformă, ai într-adevăr un instrument mare pentru marketing. Permite-le oamenilor să folosească forum-ul de discuții online pe site-ul lor propriu. Poate unii oameni nu se află în aceași categorie ca și tine. Atunci, ei bine, poți include doar un singur banner în partea de sus al fiecărui site la care se dorește un parteneriat.

Ai un talent la web design? Creează template-uri, grafică, etc. și încarcă-le pe site-ul tău. Apoi, permite-le oamenilor să descarce și să trimită mai departe template-urile create de tine. Asigură-te că incluzi un link care face referire la site-ul tău și bineînțeles cere-le tuturor care-ți descarcă template-urile să păstreze drepturile de autor intacte.

Scrie un ebook. Permite-le oamenilor să-și plaseze propria reclamă în ebook-ul creat de tine.

Scrie articole care se referă la produsul sau serviciul oferit de tine. Permite-le oamenilor să rescrie din nou articolele tale pe site-ul lor, în e-zine-ul lor, forum-urile lor, reviste sau ebook-uri.

Poți găsi cu ușurință produse pe Internet care vă pune la dispoziție o licență în care vă permite să distribuți produsul gratuit la alte persoane. Axează-te pe acele produse care oferă „drepturi de branding”. Acestea sunt bune în cazul în care ai posibilitatea să-ți incluzi propriul nume, site-ul și informațiile de contact.

Mai simplu de atât nici că se poate să ai un marketing viral, nu?

Despre autor

Lasă un răspuns