“Stim ca iubiti bloggingul si ca, pentru voi, promovarea propriului blog este foarte importanta.

Tocmai de aceea, eBloguri si Comunicare PR s-au gandit sa va ofere sansa de a castiga premii nu pentru voi, ci pentru pentru blogul vostru. Premii care sa va aduca cititori si un sprijin consistent pe partea de SEO. Ce ziceti? Suna bine, asa e?

Si cum suspansul este bun doar in filme, va spunem imediat despre ce este vorba: eBloguri lanseaza un nou concurs adresat tuturor bloggerilor care au un blog activ, cu minim 10 postari. Va invitam sa studiati cu atentie site-ul Comunicarepr.ro si sa postati un articol pe blogul vostru in care sa prezentati impresiile voastre in legatura cu aceasta si caracteristicile sale. Articolul trebuie sa contina minim un link do-follow pe ancora ComunicarePR catre http://comunicarepr.ro/. Va rugam sa copiati linkul articolului vostru in formular. Apreciem abordari ghiduse, sincere si interesante. Echipa eBloguri si ComunicarePR va citi cu atentie toate articolele voastre, tinand cont si de numarul de comentarii, aprecieri si distribuirea acestora in retelele de socializare. Anuntati-va toti prietenii, sa deschida calculatoarele, sa-si tina respiratia si sa ne urmareasca cu atentie, caci acum va spunem si care sunt premiile:

Premiu: Un banner de 300 px, in sidebar, site wide pe ComunicarePR, site cu PR 5, timp de 1 an de zile

Concursul se desfasoara intre 14 iulie 2014 si 14 August 2014, ora 23.59. Castigatorii vor fi anuntati in termen de o saptamana de la terminarea concursului printr-un articol special, iar premiile se acorda in trei zile lucratoare de la anuntarea lor… si asta e tot! A, inca ceva: bafta tuturor, inspiratie si spor la scris!

Fieldset

 

Verificare bot

 
NumeLink aricol
Cristian Ionitahttp://ebloguri.ro/2014/07/14/ebloguri-si-comunicare-pr-va-invita-la-concurs/
Robert Codescuhttp://www.robertcodescu.blogspot.ro/2014/08/va-comunic-o-comunicare.html
NumeLink aricol
Despre autor
  1. numai ca la ciprian orice link e nofollow. pt ca asa e standard din tema…

    • Ce treaba are tema cu linkurile ? Link-ul o sa fie do follow .

    • Stoian Ciprian (comunicarepr)

      Spanac, imi pare rau sa te dezamagesc, dar in urma unor modificari efectuate de mine, am posibilitatea sa aleg ce e dofollow si ce e nofollow. Link-ul de la acest banner o sa fie dofollow timp de 1 an! 🙂

  2. wow, din ce in ce mai bine… premiul e premiu, va fi cum zice la carte 😉

  3. MULŢUMESC FRUMOS ebloguri 🙂 MULŢUMESC FRUMOS ComunicarePR 🙂 acum timp de un an de zile veţi sta afişaţi cu linkul http://www.articolepractic.blogspot.com 🙂 fie că vreţi fie că NU. Dar este linkul unui blog de calitate pe un blog de calitate !!! 😉

Lasă un răspuns