Unul dintre cele mai interesante concursuri (de pana acum, evident) pe care platforma eBloguri le-a organizat pentru toti bloggerii, a ajuns la sfarsit dupa o luna, timp in care participantii au scris despre eBloguri pareri, impresii, comentarii sub forma de articole interesante. Ne-au placut toate, asa ca va multumim tuturor pentru participare. Dar cum este un concurs, am revenit asupra fiecaruia in parte si, cu greu, am reusit sa decidem catigatorii.

Astfel,

Locul I (va reamintim, un banner de 300 px, in sidebar, site wide pe expresspress.ro, site de stiri cu PR 5, timp de 1 an de zile) ii revine bloggeritei Alina Gheorghe cu articolul “Litere Stacojii nu e doar blogger, e eBlogger”.

Locul II (un link in sidebar, pe index pe expresspress.ro, site de stiri cu PR 5, timp de 1 an de zile) ii revine bloggeritei Izabella cu articolul “Lumea de la bloggeri pentru bloggeri”.

Felicitari castigatorilor!

Dragi bloggeri, ramaneti aproape, va pregatim alte provocari creative!

Despre autor
 1. Mulțumesc frumos pentru premiu! Felicitări tuturor participanților și desigur câștigătoarei primului loc!

 2. Eu zic că de fapt cu toţii suntem câştigători că facem parte din această comunitate, dar nici un bannner sau un link do follow nu ar fi făcut rău niciunui blog. 😉 Sincere felicitări câştigătoarelor !!! 🙂

 3. Multumesc mult pentru premiu! Ma bucur de el din tot sufletul!
  Va multumesc tuturor! :*
  Astept noi concursuri acum. :))

 4. Alina e o premianta in toata regula! Bravo Alina

 5. Mi-e dor de forumuri, grupuri, promovare, conturi, la naiba 😛 mi-e dor de vechea interfaţă !!!

  • Dupa cum vezi platforma se transforma ( Posibil sa adaug un forum ) .

 6. De abia aştept să mă destrăbălez ca anul trecut !!! 🙂

Lasă un răspuns