Daca tot m-am luat de reprezentantii sexului tare, sa trecem in revista si cele ale sexului frumos. Chiar daca sunt fiinte mai sensibile, au si ele “pitici lor” . Cum am vazut tipuri de barbati (p.s. referitor la articolul anterior, cel de langa mine nu se regaseste acolo si repet e doar ce am vazut la diferite trepte ale societatii), am intalnit si categorii de femei : materialiste, superficiale etc.

Nu am sustinut ca femeile sunt perfecte sau ca ele nu sunt mai inteligente decat barbatii (de parca nu ar fi adevarat) si ele sunt pline de imperfectiuni si defecte.

Si femeia secolului XXl este “greu de suportat”, nu mai poate fi usor de multumit , cautand mereu sa ceara mai mult ajungand la refuz!! Cu materialismul si perversitatea in comportament, femeile pot fi adevarate animale de prada vanand “hrana” cu un potential financiar mare. Bineinteles ca nu este vanat doar banul, ci si notorietatea, statul in societate.

Si femeia inseala, minte, joaca murdar, are frustari, dar modul de a le masca pare mult mai bine pus la punct, unele incercand sa le rezolve, altele sa le foloseasca ca adevarate arme de cucerire.

Din punctul meu de vedere ambele tabere trebuie sa invete sa respecte, sa ofere celuilalt dragoste, intelegere, sinceritate, pentru a functiona in armonie, chiar daca mai apar discutii, echlibrul trebuie sa existe in orice tip de relatie( cuplu, prietenie, amicitie etc.)

Despre autor

Lasă un răspuns