Nu ştiu voi dragilor, dar eu am un dor de ducă imens. Aş călători cât mai departe, în locuri cât mai frumoase, mai exotice sau mai încărcate de poveşti… cât mai diferite. Şi da, azi vă voi prezenta unul din blogurile acelea care ne face să regretăm că nu avem mai mult timp la disoziţie pentru a călători – Poveşti de călătorie.

Blogul, este unul foarte detaliat, cu categorii diverse – astfel putem selecta în funcţie de gusturi şi dorinţele noastre – biserici şi catedrale, castele şi cetăţi, festivaluri, muzee, food&drink (mâncare şi băutură), etc. De asemenea, putem citi despre diverse destinaţii din jurul lumii.

Îmi place şi faptul că are o secţiune intitulată “Descoperă România” – avem o ţară atât de frumoasă, însă, din păcate, până şi nouă ne ascunde multe secrete!

Pe scurt: un blog interesant, plin de informaţii şi imagini care te fac să te ridici de pe scaun şi să îţi faci bagajele. Dacă n umă credeţi, încercaţi pe pielea voastră!

Eh dragilor, cred că voi pleca într-o călătorie… cine ştie cu ce poveşti voi veni! O zi frumoasă să aveţi!

Despre autor
 1. WOW mulţumesc eBloguri nu mai intrasem de multicel pe blogul Monicăi 😛 care în sfâşit după ce a dezvoltat multe site-uri de turism s-a decis să-şi fac propriul ei blog, dacă făcea asta din 2010 era acum mai tare ca Facebookul !!!!!!!!! 😉

  • 🙂 Facebookul fiind vreo divinitate cu care (printre altele) ne comparăm și facem vreo competiție sau? (just joking)

   • Facebook-ul era în weekend lider mondial de accesări, peste Google, Yahoo, Amazon şi restul lumii, mi-ar plăcea să fiu o zi, un weekend, sau o săptămână mai tare ca Facebook 😉

    • 🙂 Adică mai tare cum @robert.codescu? Te-ai considera mai tare dacă ți-ar fi accesat un blog (să zicem) nu numai la nivel mondial ci și de entități de pe *Saturn* (de exemplu)? Sau cum? (Ce-i tare în faptul că accesăm diverse online? Că oamenii comunică/caută/etc. world wide? Sau?)

     • “…. dacă ți-ar fi accesat un blog (să zicem) nu numai la nivel mondial ci și de entități de pe *Saturn* (de exemplu)? …” adică vrei să zici că NU sunt accesat din TOATĂ Calea Lactee !?!? un klingonian şi 2 reptilieni mi-au lăsat şi comentarii !!! 😛

  • Tu mi-ai sugerat acest blog @robert-codescu , aşa că eu trebuie să îţi mulţumesc… deci mersi – încă o dată!

   • Am înţeles o să-ţi las pe privat codul IBAN pentru premierea ideii măreţe pe care am avut-o 😛

 2. Multumesc! 🙂 Facebook a inlocuit forumurile… Cat si comentariile pe bloguri, pentru ca cititorii comenteaza, in general, la linkul pe care il distribui pe facebook, fiind mai comod. Este insa un instrument de mare ajutor pentru ca iti poti face cunoscute articolele de pe blog.

  • Si pe eBloguri se pot distribui articole 😀

   • Mai rectifică cineva aici: “Blogul, este unul foarte detaliat, cu categorii diverse – astfel putem selecta în funcţie de gusturi şi dorinţele noastre – biserici şi catedrale, casteluri şi cetăţi, festivaluri, muzee, food&drink (mâncare şi băutură), etc. De asemenea, putem citi despre diverse destinaţii din jurul lumii.” casteluri nu “ieste” bre să se corecteze cu castele că picăm TOŢI Bacu’ !!! 😉

 3. ATENŢIEEEE !!!!!!!!!! Este CASTELE nu “casteluri” 😛 chiar dacă donşoara Eba a zis să avem “succesuri” !!!!!!!! 😉

  • @robert-codescu mersi că ai semnalizat greşelea, dar nu mai fă atâta tam-tam… eu sunt foarte ocupată, scriu articolele contra-timp pentru că am foarte multe lucruri de rezolvat în această perioadă şi deci e normal să mai apară greşeli (ce tu nu greşeşti???) – de obicei îmi citesc articolele de 10 ori înainte de a le publica (fără să exagerez, dar acum petrec cel mult o jumătate de oră la pc şi e normal fiindcă în 30 de minute trebuie să mă ocup de foarte multe lucruri: articole le eBloguri, răspuns la mailuri, verficat şi corectat anumite lucruri pt diverse proiecte!). Dacă nu ştiam română nu eram aici şi nici nu eram traducător! O singură dată dacă spuneai era de ajuns!

   • Scrii articole mult prea frumoase, ca sa te agiti pentru cei care se ” transforma” 🙂

    • @micutaghiesa mersi, nu mă agit, dar mă deranjează… un singur comentariu era de ajuns că vedeam… şi vedeam şi fără acel comentariu până la urmă, doar că mie nu îmi plac chestiile astea ţipătoare!

     • 🙂 Personal, chiar îmi place cum sună de exemplu *binoacle*, *binoace* și nu *binocluri*, *hanoracuri* și nu *hanorace*; dacă le folosesc și mai și amuz pe cineva chiar m-aș bucura. În comunicare (inclusiv în lumea academică) mi se pare mai important ca interlocutorul/ii -cititorul/ii să poată ști despre ce e vorba/la ce se face referință, decât corectitudinea articolelor să zicem. Nu e necesar să fii traducător ca să poți articula corect (cuvinte). În cazul *casteluri*, puteai să scrii (pentru a amuza sau din greșeală) și *casteloaice/ici*, eu zic că se înțelegea despre ce era vorba.

Lasă un răspuns