eBloguri promoveaza eBloggeri 8

[Tweet “Bun regasit, dragi membri ai comunitatii #eBloguri . “]

Voi decideti cine merita citit si promovat pe parcursul unei saptamani intregi.

Azi se incheie cele 7 zile dedicate ultimului nostru castigator, #meritacitit, timp in care eBloggerii si-au adus aportul la sprijinirea prezentei sale in retelele sociale. Pentru saptamana care vine, avem, bineinteles, un nou castigator in persoana eBloggeritei Loredana Milu pe care deja o cunoasteti din interviul pe care @Cristian i l-a luat recent.

Va invitam sa-i rasfoiti blogul, sa alegeti ce va place mai mult si sa faceti acest lucru cunoscut tuturor prietenilor vostri prin intermediul retelelor sociale in care il apreciem, distribuim si comentam. Nu uitati ca promovarea se face cu Hashtag: #loredanamilu.

Sa aveti o saptamana frumoasa, cu soare si zile fericite, cu mult timp pentru blogging si pentru promovarea castigatoarei noastre din aceasta saptamana. Nu uitati sa votati eBloggerul caruia comunitatea ii va dedica timp peste o saptamana, in sondajul nostru devenit un clasic deja, aici !

Despre autor
  1. Cât mă bucur! Loredana e primul blogger pe care l-am prezentat eu la Un Blogger pe Zi – are mult potenţial! Felicitări Loredana!!!!

    • Mulţumesc mult şi-mi cer scuze pentru întârziere. Te pup! 🙂

  2. prima saptamana doar am votat, inca nu aveam niciun castigator, dar face parte din campania noastra 🙂

    • Adică sunt cu linkurile în regulă !?!? Săru mânaaaaaaa !!! 🙂 Atunci şi “Merită” 😉

Lasă un răspuns