Dacă în articolele trecute vă povesteam despre comunitate, avantaje și dorința omului de a aparține unui grup. acum aș vrea să vă vorbesc puțin despre comunitatea din care fac eu (și voi) parte, pentru că din punctul meu de vedere merită doar cuvinte de laudă.

Am mai scris eu un articol despre Ebloguri, un articol foarte subiectiv în care povesteam despre cât de mult îmi place mie Ebloguri. Înspre deosebire de acel articol, acesta o sa fie cât mai obiectiv (chiar dacă tot va exista o doză de subiectivitate), pentru a vă lăsa pe voi să trageți singuri concluziile la final.

Ebloguri poate fi considerat o rețea de socializare pentru bloggeri, un fel de Facebook al bloggerilor români. Ebloguri are la bază conceptul de comunitate, încurajând socializarea.

Pentru a ușura interacțiunea bloggerilor, platforma vă oferă posiblitatea de a comunica prin chat, acest aspect fiind neglijat de celălalte platforme. Mie personal mi se pare un aspect foarte important, deoarece comunicarea este cheia într-o comunitate reușită.

Nu este deloc neglijat aspectul ajutorului reciproc. Ai la dispoziție forumuri și articole care conțin din abundență informații utile. Astfel, ai posiblitatea să înveți lucruri noi și să le folosești în beneficiul tău.

Ebloguri este mai mult decât un loc unde îți promovezi blogul. Ebloguri își oferă șansa să cunoști oameni frumoși și chiar să întâlnești oameni cu pasiuni asemănătoare cu ale tale și să faceți schimb de experiență.

Acestea fiind spunse, vă aștept să vă lăsați și voi părerea într-un comentariu, legat de comunitatea ebloguri. 🙂

Despre autor

Lasă un răspuns