Săptămâna asta a fost tare încurcată pentru mine… chiar credeam că mă voi relaxa, dar nu am reuşit… Am nevoie de o gură de aer. Şi cum azi nu prea pot ieşi din casă, o să îmi iau această gură de aer (şi de viaţă) citind blogul Iustinei Dorobanţu (pe care mi l-a recomandat Irina).

Ce m-a atras la acest blog? Modul în care Iustina priveşte şi descrie lumea prin ochii ei de mamă. Poeziile superbe. Poveştile captivante. Mai pe scurt: tot! Deşi trebuie să recunosc, când am că link-ul conţinea expresia “ultima sută” m-am gândit că e vorba despre ceva mai … trist, dar nu e deloc aşa. “Poate sa fie ultima suta de metri inainte de finalul cursei, poate sa fie ultima suta de grame de miere. Pentru ca un ultim punct marcheaza un inceput. Si inainte de acel ultim punct sunt franturile de evenimente care determina schimbarea.” – iată explicaţia dată de bloggeriţa de azi.

Pe blog veţi găsi bucăţele din viaţa şi din visele ei, bucurii, tristeţi, nelinişti. Vă invit să îl citiţi şi să îl îndrăgiţi!

O zi frumoasă să aveţi dragilor!

Despre autor
 1. Mulţumesc pentru cuvintele frumoase :). Oare le merit? Nu ştiu, dar cu siguranţă e o surpriză foarte plăcută şi o să le savurez. În ultima perioadă nu prea am avut timp de internet, nici prin căsuţa mea virtuală n-am mai dat, nici la alţii n-am trecut. Azi însă m-a împins curiozitatea şi am deschis calculatorul… poate tocmai ca să pot răspunde la timp: mulţumesc, piruetă, reverenţă şi un zâmbet larg.
  Un sfârşit de săptămână cât mai frumos!

  • Eu zic să fugi cât mai ai timp Iustina, fiindcă vei căpăta dependenţă de animaţia şi atracţia comunităţii eBloguri.ro 😛 uită-te la mine: nu mai scap intru ZILNIC acilea 😉 merg la psiholog zilnic, săptămânal la psihiatru şi lunar la neurolog, toţi s-au declarat NEPUTINCIOŞI în faţa adicţiei căpătate de mine !!!!! 🙂

   • Oare să fug cât pot de tare sau să fug cu grijă să mă împiedic? 🙂

    • Dacă fugi prea tare vor zice că eşti !”#¤%///¤#” 😛 dacă fugi prea încet vor zice că eşti ¤%&*?)(/&% mai bine fugi cu grijă :)))))) BUN VENIT ÎN COMUNITATEA eBloguri.ro 🙂 şi notează-ţi în calendar data de 3.07.2014 fiindcă îţi vei aminti de ea !!!!!!!!!!

  • Chiar meriţi cuvintele şi poate mai multde atât! Sper să te mai revedem pe aici!

Lasă un răspuns