O nouă săptămână a început… Soarele străluceşte. Pe geam intră un miros de trandafiri şi crini (chiar dacă stau la bloc, am la fiecare fereastră o mică grădină cu flori – stau şi la parter). Astăzi trebuie să fie o zi superbă, o zi plină de zâmbete, de tandreţe, de căldură… Şi, pentru a începe ziua într-un mod frumos, vă invit să descoperiţi un blog pe care şi eu l-am descoperit abia aseară (dar l-am devorat cu plăcere) – Eu sunt femeie.

Blogul îi aparţine Mariei Cristina Tudose, o tânără prahoveancă stabilită în Italia de ceva timp. Aseară, am citit pe nerăsuflate destul de multe multe texte scrise de ea din care am dedus că e persoană caldă, iubitoare, romantică, visătoare şi sensibilă. Textele ei au acea aură de feminitate caldă care atrage pe oricine (şi fiindcă mi-a fost greu să aleg o postare către care să vă dau un link, am ales calea uşoară – v-am direcţionat către pagina de descriere – care este şi ea foarte frumos scrisă şi încărcată de sentimente).

Blogul a apărut în 2010, “ca un joc între două prietene. Anii trec, oamenii se schimbă, ne maturizăm, schimbăm puncte de vedere și mai ales… suferim. Și suferim atât de mult încât căutăm cu disparare o soluție, un mod de a ne vindeca. Între noi fie vorba, în momentele grele mai mult ne ajută un străin decât un om de la care așteptăm mări și stele. […] Noi femeile avem prostul obicei de a ne sacrifica visele pentru ceilalți, sacrificăm orice de dragul altora.” – ne declară Maria Cristina – şi cu asta cred că v-a cucerit şi pe voi, nu?

Vă invit să o descoperiţi şi sper că şi voi o veţi îndrăgi la fel de mult cum cm îndrăgit-o eu! Să aveţi o săptămână minunată dragilor!

Despre autor

Lasă un răspuns