eBloguri promoveaza eBloggeri pasul 6

Nu ma intrebati cand a trecut timpul, ca nu prea stiu ce sa va raspund. Ce am facut in saptamana care a trecut? De toate, iar in rutina zilnica am inclus si promovarea eBloggerului cel mai votat de catre comunitatea noastra: #comunicarepr. Ce am mai facut? Pai, am ales urmatorul eBlogger pe care ne dorim sa-l sustinem impreuna in cadrul retelelor sociale si in blogosfera. Castigatorul nu este o surpriza pentru nimeni. De fapt, acum nu exista doar un castigator, ci foarte multi: noi, toti. Intreaga comunitate eBloguri va fi in atentia noastra in urmatoarele zile.

Va reamintesc cum: apreciem, comentam si distribuim in retelele sociale (in paginile, profilurile personale si grupurile noastre favorite), comentam si apreciem postarile de pe blog si scriem in blogurile personale cu referire (link) catre castigator. Mereu cu Hashtag: #numeblogger. Intre timp, chibzuim bine inainte de a ne decide cui oferim sprijinul nostru pe mai departe aici.

Saptamana asta, desigur: Hashtag:  #eBloguri Spor!

Despre autor
  1. Ha ha, am vazut ca sunt si eu pe lista. Nu ar fi fost frumos sa-mi dau singura vot, asa ca am votat-o pe Greta de la bucatarie.ebloguri.ro Ar trebui sa fie mai multe bloguri de genul asta, eu una sunt prastie in bucatarie, nu gatesc decat de pe retete luate de pe net. V-am pupat!

    • Cine a zis că NU poţi să-ţi dai singură vot Alex ???????? 😛 Când o să fiu eu pe listă 😉 o să mă votez singur ca să fiu sigur că MĂCAR un EBLOGGER a dat un vot la blogul meu !!! :))) 😉

      • :)) Tu esti prea prietenos ca sa nu primesti voturi 😉

  2. Felicitări mie 😛 felicitări nouă 😉 FELICITĂRI EBLOGURI.RO 🙂

Lasă un răspuns