Dragele mele eBloggeriţe, oricât de frumoase am fi de la mama natură trebuie să recunoaştem că ne dăm în vânt după cel puţin un produs cosmetic (chiar şi un banal balsam de buze) care ne ajută să ne evidenţiem trăsăturile. O femeie trebuie să fie mereu îngrijită, frumoasă, cochetă … iar pentru asta trebuie să fie şi informată în privinţa noilor apariţii şi tendinţe.

Astăzi, vă voi prezenta un blog pe care îl urmăream cu mult timp în urmă (apoi din anumite motive (tehnice) nu l-am citit o perioadă) iar de curând l-am redescoperit. Probabil că unele dintre voi deja cunosc blogul Camelcutzei – Diary of a beauty addict, cele care nu – nu e problemă îl veţi cunoaşte în cele ce urmează şi vă asigur că veţi deveni dependente de el. Dar şi domnii cred că se pot inspira de pe acest blog pentru diverse cadouri 😉 .

Ce veţi găsi aici? Noi apariţii în materie de îngrijire şi machiaj, păreri sincere despre produse de beauty testate de Camelcutza, giveaway-uri & more… Totul scris într-o manieră degajată şi pozitivă (ca într-un veritabil jurnal de frumuseţe) care cu siguranţă vă va plăcea.

Pe mine, sincer acest blog m-a scos din multe impasuri – mai ales că am un ten destul de pretenţios, iar aici am găsit informaţii corecte care au şi funcţionat. În plus, am învăţat multe chestii despre make-up în general.

Vă asigur că veţi găsi şi voi multe articole şi tips-uri interesante dacă îl veţi accesa. Cum am spus şi mai sus: acest blog este, o sursă de inspiraţie pentru doamne şi domnişoare, dar şi pentru domnii care se confruntă cu serioase probleme în a alege un cadou pe plaucl iubitei (sper că se aude unde trebuie, da????).

Şi asta a cam fost tot pentru astăzi! Să aveţi o zi plină de frumuseţe!

Despre autor

Lasă un răspuns