Astăzi este 1 Iunie, ziua copilului, ziua minunii care a apare la un moment dat în viaţa fiecăruia dintre noi. Şi fiindcă astăzi sărbătorim copiii m-am gândit să vă vorbesc despre un proiect tare frumos dedicat copiilor. Este un proiect care are drept scop sprijinirea copiiilor cu care viaţa nu a fost foarte darnică. Proiectul  se numeşte Semn Spre carte şi este iniţiat de o bloggeriţă cu talent şi cu suflet mare pe numele ei Sonia .  Probabil mulţi dintre voi deja aţi auzit de Sonia şi de acest proiect , şi deja aţi venit în sprijinul copiilor sărmani, donându-le cărţi, dar cred că sunt şi persoane care nu au aflat de acest proiect minunat. De aceea am decis ca astăzi să vă vorbesc despre el.

Este un proiect care are drept scop dăruirea de cărţi tuturor  copiilor care din păcate nu posibilitatea materială de a şi le procura. Trăim vremuri grele, cu toţii suntem conştienţi de acest lucru, dar cu toate acestea nu trebuie să uităm de carte, de miracolele pe care cartea le poate produce în viaţa noastră. Cu toţii am fost copii şi astăzi  suntem ce sunt suntem datorită cărţii, cea care ne-a indicat calea spre un viitor mai bun. Aşa precum noi am pătruns în lumea minunată a cărţilor pentru a descoperi lucruri care ne-au ajutat să evoluăm frumos datorită celor care ni le-au dăruit cu toată dragostea, aşa cred că trebuie să facem şi noi.

Eu deja am făcut-o, am dăruit cărţi unor copii care îşi doresc nespus să zărească calea spre un viitor luminos. A fost o zi extraordinară, o zi în care m-am putut bucura de zâmbetul minunat al copiilor care cu mare drag şi curiozitate răsfoiau cărţile pe care le primiseră în dar. A ajuta un om să zărească calea cea dreaptă este un sentiment care nu cred că se poate descrie în cuvinte. De aceea vă îndemn să dăruiţi din suflet pentru suflet, să ajutaţi copiii să devină oameni cu care peste ani să ne putem mândri.  Mai multe despre mecanismul campaniei puteţi afla de pe pagina Soniei.

Despre autor

Lasă un răspuns