De dimineaţă îmi beam cafeaua privind pe geam. Ploua mărunt… Ce-aş mai fi stat pe aşa o vreme în pat, cu o carte bună… dar a trebuit să plec la facultate (mai trebuie să facem şi chestii d-astea, deh!). Acum sunt liberă şi, chiar dacă mi-ar plăcea la nebunie să lenevesc în pat până mâine, fac cu totul altceva: citesc blogul Adelinei.

Îmi place la nebunie blogul ei! Încă de la prima accesare veţi descoperi că nu e un simplu blog despre cărţi. Pe lângă multe informaţii despre cărţi, veţi găsi şi o serie de postări interesante despre subiecte de actualitate (pe lângă articolul de care am menţionat mai sus vă mai recomand şi De ce vor femeile să renunţe la drepturile lorpe lângă multe altele ) – tot ce veţi găsi pe acest blog vă va da de gândit. De fapt, pentru acest scop a fost făcut acest blog. După cum însăşi Adelina spune: “din păcate, în societatea în care trăim, noile generații devalorizează lucrurile importante. Din acest motiv am și creat acest blog. Pentru a vă motiva să citiți și să gândiți.”

Citiţi blogul Adelinei! Este o adevărată delectare – o evadare din cotidian! Citiţi şi descoperiţi de ce fetele care citesc sunt cea mai minunată specie feminină!

Cu bine dragilor! Ne citim şi mâine!

Despre autor

Lasă un răspuns