Îmi place să citesc. Citesc cărţi – multe cărţi; reviste; bloguri – multe bloguri. Şi da, recunosc: am o plăcere aparte în a citi bloguri care aparţin persoanelor cu acelaşi nume ca al meu – nu mă întrebaţi de ce, pur şi simplu îmi place şi cu asta basta. Cred că aţi ghicit că astăzi vă voi vorbi despre o persoană care se numeşte Diana (mă refer la cei care îmi ştiu numele deja sau la cei care au căutat îndeajuns pe platformă cât să-mi descopere adevărata identitate).

Citesc blogul Dianei – Blog de tinereţe de multă vreme şi vă pot spune cu măna pe inimă că nu am găsit vreodată un articol care să nu-mi placă, cu care să nu rezonez. Ea e o fată care ştie să îşi exprime foarte bine ideile în scris. După cum ea însăşi spune, îi place să scrie pentru că (deschid citatul): “aşa experimentez, mă cercetez pe mine însămi, pentru că simt că nu pot face altceva mai bine decât asta, şi pentru că îmi place să am ceva de afirmat, de povestit, de criticat, de împărtăşit. Nu îmi plac comercialul, kitcsh-ul şi lucrul forţat.” (am încheiat citatul – puteam să vă şi povestesc, dar e mai bine să vă introduc puţin în perspectiva ei asupra scrisului).

Ce veţi găsi pe blogul ei? Un “colţisor de dragoste” în care, dacă veţi sta puţin sentimentele ei frumoase vă vor contagia cu siguranţă. Citiţi momente din viaţa ei – retrăiţi magia tinereţii şi vraja iubirii sincere. Aflaţi care sunt filosofiile ei despre viaţă, despre iubire, despre orice. Nici recenziile (deşi nu sunt chiar recenzii, ci mai degrabă păreri sincere şi în acelaşi timp la obiect) nu sunt de ocolit – face nişte recomandări de lectură chiar interesante.

E evident că blogul ei este unul de tinereţe… o tinereţe frumoasă chiar dacă uneori mai sunt şi momente mai puţin frumoase, dar aşa e normal nu – aceste momente ne modelează, iar Diana, cu siguranţă va ajunge un “om mare” frumos – şi sper că îşi va continua blogul şi atunci!

Vă invit să îi descoperiţi acest blog şi vă urez o zi frumoasă!

Despre autor
  1. Esti o draguta, Diana, si iti multumesc din suflet! Te exprimi minunat si ai un stil superb.

    • Îţi mulţumesc şi eu pentru apreciere 😀 când vine vorba să scriu despre persoane aşa ca tine, e foarte uşor – cuvintele vin de la sine, fără să mă străduiesc prea mult!

Lasă un răspuns