Daca este sfarsit de saptamana, inseamna ca aflam care dintre eBloggeri va fi promovat de azi timp de o saptamana de catre toti membrii comunitatii noastre. Noi v-am intrebat si voi ati raspuns, optand pentru unul dintre bloggerii propusi in cadrul primului sondaj de acest fel. Va rog sa-mi permiteti acum sa va anunt oficial ca Andreea Ivan prin blogul sau este castigatoarea saptamanii! Multumim celor 28 de participanti la sondaj.

Ei, dragilor, acum e acum. Avem la dispozitie o saptamana intreaga in care sa lucram ca o adevarata echipa, asa cum ne-am propus inca de la inceput. Suntem o comunitate activa careia ii pasa cu adevarat de fiecare membru al sau. Impreuna suntem o forta, iar acest lucru va fi ilustrat chiar de acum!

Va reamintesc, sustinerea si promovarea pe care intreaga comunitate i-o acorda eBloggerului castigator consta atat in aprecieri, distribuiri si comentarii pe retelele de socializare, cat in prezenta activa pe blogul promovat prin comentarii sau chiar prin scrierea de postari cu link catre acest blog!

Ne urez spor la munca, cu totii avem treaba! Andreea Ivan, felicitari! Esti eBloggerul saptamanii, sustinut si promovat de platforma ta de socializare, eBloguri!

O ultima observatie: pentru ca munca noastra sa fie cat mai rodnica, va rog sa promovatii eBloggerul fiecarei saptamani cu Hashtag: #numeblogger. Saptamana aceasta: #AndreeaIvan.

Despre autor
  1. Va mulțumesc voua minunatei echipei ebloguri ! Va multumesc celor care m-au votat ! Va multumesc din suflet tuturor ! Sincer, am ramas fara cuvinte, Nu ma asteptam sa castig eu. Va multumesc si va imbratisez cu mult drag.

  2. eu o sa scriu un articol cu trimitere la unul dintre articolele ei

  3. SHARE pe Facebook 🙂 Distribuie pe Google+ 🙂 LinkedIn pe LinkedIn 🙂 dar tocmai am aflat că Tweeter-ul meu NU mai merge 🙁 aşa că va fi doar Page Rank 5 😉 săptămâna viitoare !!!!!!!! BRAVO ANDREEA sincer chiar meritai, te-am simţit CEA Mai implicată în comunitate !!!

  4. Îmi cer mii de scuze uitasem + “1 Merită” 🙂 te fac înspăimântător de faimoasă !!!

    • Aşa e bre nea Blogule dar ia să vezi matale când ne-om strânge 1.000.000 😉 se sperie şi Google Analytics de comunitatea eBloguri când îi dăm algoritmii de calcul peste cap. 😀

  5. Îmi cer scuze că sunt aşa aerian şi retardat (scuze şi retardaţilor), distrat şi schizofrenic (scuze şi schizofrenicilor) 🙂 dar chiar am uitat că Google Analytics ia cel mai mult în consideraţie linkurile pe care le ai pe alte bloage 😛 aşa că http://robertcodescu.blogspot.ro/p/link-exchange.html păstrându-mi speranţa că Andreea NU este deranjată că are un link pe blogul meu acesta va rămâne acolo 😉 spre un Page Rank oleacă mai imens şi un pic mai enorm !!! 😉

Lasă un răspuns