Ideile mele curg şi tot curg datorită eBloguri. Nu ştiu ce se întâmplă cu mine dar de când m-am alăturat echipei eBloguri îmi tot apar fel de fel de idei, iar acest lucru mă bucură foarte tare. Şi nu mă miră fiindcă această acesta este cred şi scopul acestei platforme, să le dea idei tuturor, să le vină cumva în ajutor. Îmi doresc ca atunci când oameni au nevoie de o informaţie să apeleze la eBloguri, ştiind că aici vor găsi informaţia de care au nevoie. Astăzi uitându-mă la grupul Invitaţie la Lectură, mi-a venit o idee zic interesantă în legătură cu care vreau să vă cer părerea.

Aş vrea ca o dată pe săptămână să scriu un articol despre cărţi din diferite domenii pentru a-i ajuta pe cei care de exemplu trebuie să scrie referate in facultate să ştie ce fel de cărţi le-ar putea fi folos. Atunci când am avut de scris lucrări pe diferite teme tare greu mi-a venit fiindcă nu găseam nicăieri astfel de indicaţii. Aş vrea să le ofer informaţii despre unde pot găsi de exemplu cărţi online, sau de exemplu dacă scriu dacă trebuie să scrie despre comunicare ce cărţi ar putea să folosească şi unde le pot găsi. Sau aş putea prezenta câte o carte in fiecare săptămână, carte care le poate fi de folos celor care încă studiază  sau chiar celor care pur şi simplu vor să citească şi altceva.

Eu personal atunci când căutam materiale pentru lucrări tare mă bucuram dacă cineva îmi dădea o idee de articole sau cărţi pe tema pe care o aveam de rezolvat. Ar fi interesant şi o bibilotecă online pe eBloguri, dar cred că aici e puţin mai dificil, dar totuşi nu este imposibil. Haideţi zic  eu să îi ajutăm pe ceilalţi cu idei, idei care le pot fi folos oricând.

Aştept părerile voastre cu privire la acest aspect, ca să ştiu ce am de făcut de acum încolo. Vă rog să fiţi cât mai sinceri cu putinţă şi să-mi spuneţi dacă ideea mea este bună sau nu.

Despre autor
  1. Ideea ta mi se pare bună şi dacă ai nevoie de ajutor te pot ajuta, am şi eu diferite cărţi în format electronic din diverse domenii studiate de mine în facultate şi nu numai!

  2. Perfect @illusion, atunci ne consultam vedem ce avem si poate in fiecare saptamana scriu un articol despre ce carti au mai aparut pe diferite domenii, iar apoi putem face o categorie noua numita Biblioteca eBloguri in care sa punem carti in Pdf. 🙂

    • am şi literatură în pdf, numai să nu avem probleme cu drepturile de autor 😀

  3. @Irina Cristina Ţenu , din punct de vedere legal nu putem pune PDF-uri ( Carti ) .

  4. chiar daca nu putem publica pdf-urile cartilor, ideea de a scrie despre noutatile editoriale este foarte buna! felicitari!

  5. Atunci voi scrie doar despre noutati si eventual unde se pot gasi astfel de carti. Ma bucur ca va place ideea mea. Cred ca vinerea va fi rezervata unor astfel de subiecte. 🙂

Lasă un răspuns