Tot mai multe persoane mă întreabă de ce m-am mutat pe eBloguri. Motive ar fi 1000, dar eu vă voi prezenta câteva – cele mai importante.

Mi-am mutat blogul pentru că pe eBloguri e mai mişto! Ce “e mai mişto”? Totul, începând de la temă, care pe WordPress ar fi costat undeva la 50-60 de $ (iar aici a fost gratis)+ că a fost customizată special pentru mine de către Cristian – şi face asta pentru toţi cei care aleg să se mute aici. Şi, odată cu mutarea, nu pierzi nimic din postările anterioare.

Însă, pe lângă temă, eBlogurile mai au şi alte avantaje ce nici o altă platformă pentru bloguri nu le oferă pe moca. Cu siguranţă aţi tot auzit de SEO sau, pe româneşte, optimizare pentru motoarele de căutare. Dar cum naiba de face? Probabil se întreabă toate persoanele atehnice (aşa, ca mine). Ei, bine pe eBloguri aveţi posibilitatea de a adăuga 2 pluginuri ce vă vor facilita munca (nici nu mi-a venit să cred câte de simplu se utilizează!). Iar acestea nu sunt singurele pluginuri ce pot fi adăugate!

Până şi permalinkurile pot fi setate manual pe eBloguri, astfel postările tale vor avea un URL mai adecvat, şi chiar mai scurt decât pe alte platforme – ceea ce (vă spun din proprie experienţă, e un avantaj net).

Pe eBloguri, poţi adăuga reclame Adsense pentru a-ţi monetiza blogul şi altfel decât prin a scrie advertoriale.

Încă un avantaj – suportul. Puteţi aplica foarte uşor pentru un tichet de suport şi vei primi ajutor în limba română.

Şi, nu în ultimul rând, promovare – noi oricum ne ocupăm de promovarea bloggerilor de valoare indiferent de platformă, însă bloggerii noştrii sunt şi ei importanţi şi de valoare!

De ce oferim toate astea? Pentru că noi, echipa de la eBloguri, considerăm că blogosfera românească poate fi un loc şi mai frumos decât este deja, un loc mai organizat, mai interactiv…

De ce să nu ieşi din rând cu blogul tău?

Despre autor

Lasă un răspuns