eBloguri promoveaza bloggeri

Incepand de astazi pornim o campanie de promovare a unui blogger  – ales prin sondaj -, campanie ce se va derula saptamanal si la care va lua parte intreaga comunitate eBloguri – speram noi 🙂 . Ideea mi-a venit in urma citirii unui articol al lui Ciprian Stoian , care a scris pe blogul lui comunicarepr.ro – o postare referitor la cum ar putea bloggerii sa ajute alti bloggeri.

Noi preluam ideea si o punem in parctica. Pentru ca asta facem aici, pe eBloguri : promovam bloggerii ! Cum vom face acest lucru? In fiecare zi de vineri vom da startul unui sondaj pe grupul Promoveaza bloggeri. In functie de voturile obtinute de vineri pana luni dimineata vom alege un blog pe care sa il promoveze intreaga comunitate eBloguri.

In ce fel? In orice fel vreti voi : like -uri pe pagina de Facebook, share pe articole pe paginile voastre de Facebook, tweet si/sau urmarit pe twiteer, pe Google + si pe orice alta retea de socializare va mai trece prin cap sau mai aveti conturi. De asemenea, promovare inseamna ca puteti sa si comentati pe blogul ales – in acest fel veti creste implicarea altor cititori, probabil – sau puteti sa scrieti un articol pe blogul vostru in care sa povestiti despre acel blogger, incluzand sau nu – dupa cum vreti – un link catre blogul lui sau catre un articol care v-a placut.

Concluzia : sunteti gata sa aratati ca pe eBloguri este o comunitate adevarata de bloggeri care se sustin reciproc? Ce parere aveti? Mergeti pe grupul Promovare bloggeri, alegeti unul dintre blogurile de acolo si haideti sa promovam castigatorul !

Despre autor
 1. Va multumesc pentru punerea in practica a acestei idei si abia astept sa incepem! 🙂

  • Ciprian, deja am inceput 🙂 Poti sa vezi pe grupul Promoveaza blogger, sa votezi sau sa propui un blogger.

  • BRAVO Ciprian 🙂 ai 1.000 de euro de la mine din primul milion pe care-l fac !!! 🙂

   • Multumesc, multumesc, ma bucur ca a fost de folos ideea mea pentru membrii ebloguri.

 2. mi se pare o idee foarte buna si usor de pus in practica de catre comunitate!
  si, mai ales, plina de beneficii pentru fiecare blogger! 🙂

  • Cristina, ideea mi-a dat-o Ciprian – vreau sa repet acest lucru, pentru ca asa mi se pare cinstit si corect, sa nu ma impaunez eu cu ceea ce au scris altii. Eu doar am “ajustat-o” putin, ca sa spun asa – adica el a scris la nivel teoretic, noi o putem pune in practica. 🙂

 3. Eu MĂ BAG 🙂 cu un LIKE 😉 un SHARE 😉 un status la mess 😉 un link pe blog (uri) 😉 un Google+ 😉 un Tweett 😉 şi un Pinterest 😉 ca să fie să se ştie !!! EXTRAORDINARĂ IDEE motiv pentru care propun să începem chiar cu Ciprian să se înveţe minte să mai vină cu propuneri d-astea EXCELENTE !!! 😛

  • Multumesc, dar trebuie laudata si Dana pentru ca a avut inspiratia de a prelua ideea si de a o ajusta pentru membrii platformei! 🙂

 4. Felicitari pentru aceasta initiativa! 🙂

 5. da, e o idee foarte buna chestia asta cu promovarea. Acest lucru poate accelera extinderea comunitatii, dupa parerea mea.

 6. Eu cred ca se va ajunge departe cu eBloguri. Si o astfel de idee e numa’ binevenita. Bravo, Ciprian! Bravo celor care au pus-o in practica!

 7. Super tare. Eu de-abia azi v-am descoperit insa imi place ceea ce vad si va voi urmari cu consecventa. Bravo pt initiativa si bravo Ciprian pentru idee!

  • NICIODATĂ 🙂 nu este prea târziu, BUN VENIT Mădălina !!!! 😉

 8. castigatoarea noastra este Andreea Ivan! Comunitate draga, la treaba! 🙂

 9. Acum caut ca Desperado 😛 sonajul de săptămâna asta, l-a văzut cineva să-mi dea şi mie un link ?????????? 😉

Lasă un răspuns