Am cănuţa mea de cafea în faţă, dar e prea fierbinte să o beau, mă uit cum aburii se ridică într-un dans lent. Mă gândesc cu cine să vă mai fac cunoştinţă azi. Deschid mailul… “Pe Ape Tulburi a adăugat un articol nou”… Heeeeeeeeei, de ce nu?

Navighez şi eu pe apele tulburi de câteva luni bune şi, de fiecare dată parcă vine cu altceva. Chiar dacă blogul poartă subtitlul de blog cu specific pescăresc, aici nu veţi găsi nicicum informaţii despre undiţe, peşti, bărci, momeli şi eu mai ştiu ce alte chestii de pescar (l-aş suna pe tata să-l întreb, dar cred că v-aş face apoi o listă imensă – şi asta nu e rubrica dedicată pescuitului, poate decât pescuitului de bloggeri talentaţi 😀 ).

Deci, ce găsim pe apele tulburi ale blogosferei româneşti? Multe: recomandări de filme (şi chiar face nişte recomandări foarte tari), postări inspiraţionale, obsesii muzicale, opinii despre diverse, povestiri şi (my personal favourite, chiar dacă nu par genul de persoană care apreciază muzica rap) versuri cu multiple sensuri.

Însă, cel mai mult şi cel mai mult îmi place motivaţia lui pentru a scrie (şi citez): “M-a ambiţionat ideea falsă că generaţiile care «vin din spate» nu-s bune de nimic. Sunt aici ca să demonstrez contrariul. Sunt pregătit s-ascult noi opinii din care să trag concluzii, să aflu lucruri noi şi să-mi fie combătute rândurile atunci când greşesc. Sunt destule persoane care promit în generaţia din care fac parte, vă asigur. Singurul lucru care le lipseşte e un model de urmat şi un imbold din partea celor din jur.”

Şi asta a fost scurta mea prezentare de azi. Lui îi urez “fir întins”  şi să ajungă cât mai departe cu blogul, iar vouă vă urez o zi frumoasă cu mult soare pe străduţele voastre sufleteşti (că în rest… acum vine iar codul!).

Despre autor
 1. Heei, mulţumesc pentru această plăcută surpriză 😀

  • Aşa îţi trebuie să-ţi fie învăţare de minte să mai postezi lucruri de calitate prin care să atragi cititori pe blogul tău !!! 😛

    • O, abia aştept, ce surpriză ne pregăteşti?

     • Eeh, mici planuri, care includ şi trecerea la .ro sau .com , încă mă mai gândesc :))

 2. Mi-a placut mult articolul 19,sunt niste randuri pline de realism. Ma bucur ca pe acesta cale am ocazia sa te citesc. Spor in continuare la scris !

Lasă un răspuns