Pe Cristina o cunosc de când am început să fac parte din echipa eBloguri. De blogul ei ştiam cu mult timp înainte şi chiar dacă îl citeam nu i-am lăsat niciodată comentarii la articole, deşi au fost situaţii în care aş fi vrut să îi transmit anumite lucruri. Totuşi, nu ştiu de ce nu am făcut-o.

Armonia ei acvatică este foarte vie, caldă, diversificată. În plină armonie cu ea, am citit un ghid de supravieţuire, am învăţat o lecţie de viaţă, mi-am dat seama că sănătatea noastră chiar contează şi-am invidiat-o pentru faptul că ea şi-a cumpărat biciletă iar eu încă nu am apucat (versurile de la articolul cu bicicleta sunt foarte interesante).

”doar un alt blog care aduna ganduri, idei si notite despre ce ni se intampla si ce intelegem (sau nu) din toate astea… insemnari de ieri si de azi, pe diferite tonuri, de la serios-sumbru spre vesel-umoristic…dar si o privire asupra unor aspecte din domeniul meu profesional!

Toate textele acestui site imi apartin, cu exceptia celor al caror autor este mentionat. Reproducerea integrala sau partiala se face numai cu acordul meu si cu mentionarea sursei. Sunt Cristina Lincu si acesta este blogul meu.”

Spor la citit!

 

Despre autor

Lasă un răspuns